用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 啟思interview
樓主: 木子兔媽媽
go

啟思interview   [複製鏈接]

回覆:啟思interview

我囝囝都係3月大b,都係10/6 in Kln T…好緊張。佢email 話只須帶email copy 去。想問仲有無其他要準備?

rain621  Bring cash $30.  發表於 12-9-21 18:25

回覆:bb2911 的帖子

係呀…我都想知呀,有無jm 可 share?

回覆:garfield_small 的帖子

係啊,我個雖然係大b,但係都未會講野,仲係太空話…唔知會唔會要group interview?主要問家長?

回覆:shevachevy 的帖子

想問係in pn 定 n ? 如果係pn,真係……

回覆:shevachevy 的帖子

嘩,得歲半…真係難左d 啊,你囡囡都好叻呀

引用:我女係1106,+21/9下午收到email,+6/10+inte

原帖由 littlelittlepig 於 12-09-25 發表
我女係1106, 21/9下午收到email, 6/10 interview, 16:00
阿女都算細b, 只係識少少單字, 但聽指令都做到d,  ...
in pn 得10 零個月人仔。w 唉…我囝囝都識聽下指令舉手問攞野食既…但係我先知識聽指令既意思係會比家長出聲問bb?中文?英文?定只可聽老師問?

引用:各位家長唔須要太擔心,香港有好多幼兒園同

原帖由 koyan619 於 12-09-26 發表
各位家長唔須要太擔心,香港有好多幼兒園同幼稚園選擇,本人曾戴個女(2010.10)去啓思Interview,佢都無照指令 ...
你bb 今年9月入啟思pn? in 九龍塘?知唔知 佢九龍塘校有幾多班pn?

回覆:啟思interview

唉,九龍塘已經叫我bb 10/6 in,但係藍田仲未有回覆…

‹ 上一主題|下一主題