用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 民生playgroup
樓主: ccuuhhkk
go

民生playgroup [複製鏈接]

樓主係咪講緊星期二,四個Playgroup? 我小朋友都有返呀,坦白講,我對d個playgroup亦十分之失望,係我返過最差的Playgroup!

樓主,我和你一樣,我都覺得個PTH老師冇乜經驗law,同埋circle time個間房好dirty呀,d 膠毯又係好dirty,黑蚊蚊咁,個PTH老師仲要d小朋友坐地下

同埋得一個鐘,教兩種languages有d趕

其實d個playgroup係咪同Sat個playgroup好唔同架... Most importantly,係咪唔同老師教?

現在要抽12月,我諗緊仲返唔返定轉抽Sat的試下

我明白fify的憂慮的,始終民生係龍校,真係爭崩頭~~

我諗住聽日打電話去問清楚兩個playgroup的分別先再決定,繼唔繼續讀

好奇怪呢,個校務admin話兩個playgroup冇分別,只係時間和老師唔同喎~~

我都覺得怪怪,根據民生個website寫兩個playgroup係有以下分別:
Sat - 英粵,1.5hrs,有茶點
Weekdays - 英普, 1hr, 冇茶點

一係個admin講錯,一係佢地剛剛改左Sat playgroup個形式

係呀,下年民生會冇學卷同新辨英普班,都有d worry 師資和課程的問題(因為我想小朋友讀英普)

我下個月唔join啦, c6話慳返d錢喎

下年返PN d學費都幾金呀 ,既然唔啱,就無謂繼續報啦
‹ 上一主題|下一主題