用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 天主石鍾山紀念小學和海霸街官立小學邊間好? ...
go

天主石鍾山紀念小學和海霸街官立小學邊間好?   [複製鏈接]

引用:回覆+2045+的帖子 你有無聽過石山校長的簡

原帖由 subb 於 16-09-14 發表
回覆 2045 的帖子

你有無聽過石山校長的簡介 ???
咁石山實際是否多功課?8月尾家教會簡介會無特別去講功課量。

引用:Quote:kaatt+發表於+16-9-14+16:54+咁石山

咁聽先校長talk 感覺如何 ????
其實睇咗幾間小學簡介會,我覺得間間都講到自己好好咁,但實際係咪咁呢?!石山同深天前校長一樣感覺好進取,馬基就講派中有幾好,伍小就話少功課少抄寫。荃灣津校我覺得分別不大,都係學校位置環境新舊分別囉。

引用:Quote:kaatt+發表於+16-9-14+17:42+其實睇

你都好忠厚下 ! 
我聽完石山校長講小一,即刻分手,無留手!
好奇一問,點解呢?

引用:可能有人覺得校長太惹火,又寸,唔係個個頂

原帖由 開心小花 於 16-09-14 發表
可能有人覺得校長太惹火,又寸,唔係個個頂得住。
I see, 係幾串,但我見過比佢更串更黑面校長,所以感受上無咩特別感覺。

引用:Quote:kaatt+發表於+16-9-14+23:54+I+see,+

原帖由 subb 於 16-09-15 發表
我又想八下, 邊間校長黑面!
前年聽的簡介會,但已經轉了校長,不值一提。

引用:Quote:原帖由+Dylanli2016+於+16-09-14+發

原帖由 PY1 於 16-09-15 發表
絕對同意,我住附近,石鐘山呢間學校,睇住佢建校直到而家,貪近關係,上年不幸見識了上上下下的嘴臉(派了 ...
你咁似我現在情況,我一直打算揀最近小學(不是石小),點知知道某一D事令我好失望,我去觀校兩次上上下下老師都係笑笑口,但真實情況又另一回事,所以我唔會揀佢。

回覆:天主石鍾山紀念小學和海霸街官立小學邊間好?

我睇咗好多間小學校簡介會,全部都係用%講升中,有D直頭無提。

其實同一間學校都有話好有人話唔,有人讀得開心,有人讀得唔開心。

‹ 上一主題|下一主題