用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請教到底st.jahannes college klt 有咩好/唔好? ...
go

請教到底st.jahannes college klt 有咩好/唔好? [複製鏈接]

回覆 fishyee 的帖子

我都想知...學費? 課程? 升k及小學? 有無經驗媽媽分享...

回覆 wch106 的帖子

就係無咩人講, 要睇好多forum...最多係講幾年前轉校長, 令好多老師離職...之後呢幾年, 都無咩人講, 個別每年幾個媽媽話唔好的, 最多係小朋友整親學校跟進唔好, 咁我當個別例子, 事實每間學校都有機會發生...最重要係普遍教學情況, 小朋友開心程度同升小學

回覆 furby123 的帖子

請問pn有無功課?k1有無半日班?學校多唔多親子活動? 有無提供課外興趣班? 好多問題, 因為新手, 又有offer, 謝謝.

回覆 sig28 的帖子

謝謝...咁pn開學有無適應班? 好似話9月至開學?

回覆 peggylau923 的帖子

pn係9月至開學?

回覆 mymelody999 的帖子

我有pn offer, 亦係心儀呢間...不過知佢英文教學好, 但有少少怕中文跟唔上, 因為好似pn無中文堂, 只有普通話, 仲要係唱遊..有少少令我擔心

謝謝你回覆...請問你k1面試邊間呀?

咁請問而家你會俾小朋友繼續係SJC升K1, 定會轉出去呀? 我都諗緊, 今年俾囡囡讀得開心又可以打好英文底子, 下年出去試下龍校? 唔知有無優勢呢?
‹ 上一主題|下一主題