用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘宣道小學 2012-13年 1D班 家長請進
樓主: chandpc
go

2012-13年 1D班 家長請進 [複製鏈接]

上Phonics堂,是否已分班?
但我囡囡話無喎!?-------------->以我所知,我們班上phonics不會分班的!

有錯請指教!

我們班明天是體育課,所以本身都會穿運動服,唯有明天再電學校問清楚!
只是怕放學時間會混亂!

我女都報了A1, 同樣冇人通知!我自己打通告上的其中一個教練電話,是留言信箱,個多小時後有個教練覆,她說上課時間如通告所講,4:50落堂!
其實有點愕然點解冇人/通告 通知我們家長?要否抽籤都唔知!
有同學仔報了乒乓球,有專人電話通知上課時間、注意事項!

網名 / 小朋友名 / 性別 / 樂器 / 之前的幼稚園
----------------------------------------------------------
moon116 / 泠泠 / F / Cello / 宣幼
bryanlkc / Aidan / M / Violin / 金巴倫英文幼稚園
gckk / Karina / F / Viola / 金巴倫英文幼稚園
chandpc / Karson / M /
mamaluk / Sonia / F /
Chingfoon /
JJHHmama / Harris / M /percussion/學之園(凱帆校)
kamchai / Kylie / F / oboe/根德園
minhin / 慧慧 / F / Violin /
karenpanlam / Thomas / M / /約克國際英文幼稚園
NHC / Hebe / F /
kennyhky1024 / Rachel / F /
oscarbb1501 / Oscar / M /長笛/又一村學校
ntyy / Henry / M /

請問帶書作第四冊即系咩書阿?---->應該是指常識第四冊吧!
但是我囡有注明是Day6, 可能是remind 小朋友下一個常識堂都是帶第四冊書。

大家好!小女 Kylie, 多多指教!
‹ 上一主題|下一主題