用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 玫瑰崗幼稚園 2012-13年PN家長請進
樓主: emilylaugg
go

2012-13年PN家長請進   [複製鏈接]

大家好, 我囡囡都係入讀今年九月PN AM.  (victoria 同spn 都係唔收...haha)

想問下你地會自己接送, 定係坐校車?  我諗緊好唔好搬近o的縮短校車時間, 但原來灣仔/天后/北角路線係會停多幾個站, 變相上車時間只係同我宜家屋企少2-15分鐘.  搬出去又好似幫唔到幾多咁.....

sasiuman 發表於 12-4-12 21:25
我大仔讀PN 時,都驚個仔咁細個坐校車唔習慣,但小朋友係好快習慣,而且好享受坐校車,還認到唔少街道!

...
多謝您O既解答呀....婆婆今日又講...要我諗清楚...間學校咁遠....
我明白婆婆係緊張個孫, 驚佢HANDLE唔到.  但我又唔想太過緊張同呵護小朋友, 畢竟佢慢慢長大, 好多野可能係佢做到而我地唔敢放手.  

我想請教你囝囝坐車時戒O左片未?  宜家囡囡都重未戒片.  同埋係咪坐大車?  我去in 時見到有細車..唔知比咩年級/地區學生坐?  thanks!

大家會唔會係9月前同小朋友戒晒片先返學?
我驚囡囡未戒得切...通常N班係咪每小時都會同佢地去一次TOLIET?

大家好!
唔知大家有無興趣一齊係FB 開個group交流下?
我暫時開O左個group, 但呢度好似唔比宣傳fb.  如果有興趣加入一齊傾下o既媽媽不如pm我?  我可以比個fb link你地.  
thanks!: yummy :

HI ALL,
我將個FB GROUP 轉返做PUBLIC.  如果頭先搵唔到O既朋友仔再搵下啦.  
入O左group大家再決定想set做public 定privacy group.  thanks!

回覆:2012-13年PN家長請進

我囡囡入咗B班,Ms Cheng 做班主任。

我見到今年PN 班幾位老師都係宜家K3班O既老師.  係咪學校會安排同一位老師跟佢地一齊升班, 4年一個CYCLE?
另外...FB 個GROUP 宜家應該OK, 有興趣入去一齊傾O既媽咪就PM我攞LINK啦! THANKS!

引用:I+want+to+join+the+fb+group+ar,+can+u+gi

原帖由 emilylaugg 於 12-07-16 發表
I want to join the fb group ar, can u give me the link please!
Pls pm me yr fb email. Thanks

Haajojo 發表於 12-7-17 13:00
can you add me??

Pls PM me yr FB email.  Thanks!

Haajojo 發表於 12-7-17 13:00
can you add me??

Hi Haajojo,

Sorry, 因為近排比較忙, 唔係成日上黎, 請CHECK PM.  THANKS!

AlvaGladys 發表於 12-11-29 15:11
回復 AlvaGladys 的帖子

Hi, TTT520, Thanks . But How to check that? by email? I haven't got it yet> ...

Pls check with your PM (私人信息) at EK.  I have sent you my fb email for process.  Thanks!
‹ 上一主題|下一主題