用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 聖保羅堂出左email
樓主: Tamlyn
go

聖保羅堂出左email   [複製鏈接]

回覆:heiphy 的帖子

Central AM offer. 哥哥讀緊K3,其實無論讀邊間幼稚園、無論一星期有幾堂英文,都唔可以只靠學校,要睇個別小朋友嘅情況。

回覆:caee 的帖子

正常是3年都固定上午或下午,但可以向學校申請轉時間

引用:回覆+rookie_mama+的帖子 我想問spc係咪K1

原帖由 caee 於 14-12-21 發表
回覆 rookie_mama 的帖子

我想問spc係咪K1 pm, k2 am 咁架
正常是3年都固定上午或下午,但可以向學校申請轉時間

回覆:rookie_mama 的帖子

比大家一點小小分享,據我所知,SPC今年考小一結果應該非常唔錯!

引用:回覆+rookie_mama+的帖子 升一不錯是因派

原帖由 Annie888 於 14-12-21 發表
回覆 rookie_mama 的帖子

升一不錯是因派位還是考直資私家
依家知道嘅大部分都係私校,如男拔、聖士堤反、St. Paul男女等等...

引用:我想問spc多唔多功課?平均一日幾多樣

原帖由 caee 於 14-12-23 發表
我想問spc多唔多功課?平均一日幾多樣
K1平均每日1-2樣功課,如果小朋友專心,10-20多分鐘應該可以做完

引用:請問聖保羅堂幾時交留位費呀?唔該! +

原帖由 ecbee 於 14-12-23 發表
請問聖保羅堂幾時交留位費呀?唔該!
喺2015年1月22至24日辧入學註冊手續

引用:Quote:原帖由+dazzis+於+14-12-23+發表Ramo

原帖由 chenille_c 於 14-12-23 發表
佢個網冇update到。只見st Peter 勁多
今年嘅結果仲未出哂,但已經知道嘅至少有4個以上男拔、2個聖堤、女拔、St. Paul Coed... 出年可以再留意正式公布。

‹ 上一主題|下一主題