用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 sfa 真的收信了
go

sfa 真的收信了 [複製鏈接]

您住邊區?可以咁快收信﹗攪到我好緊張﹗恭喜您﹗

原文章由 老虎狗媽媽 於 07-11-22 11:46 硐表
12月1號註冊
8.30-12.0
600大元

SFA 都收左我個女, 佢係讀 SC 的。

唔好灰心﹗您重有冇考其他學校呀?如果冇, 咁重有自行結果﹗努力啦﹗

原文章由 婥蔚媽咪 於 07-11-23 00:32 硐表
仲未收到信~~我諗冇啦~~唉~~仲要等早上先打得電話,真係急死我啦~~我女唔係讀咩名幼稚園ga~~係讀活動教學既幼稚園ga~~學術上一定差好多~~

我估唔關學校事的, 應該係睇小朋友嘅表現。唔好咁介懷讀邊間學校, 大家努力啦﹗

原文章由 cpschris 於 07-11-23 11:07 硐表
恭喜大家, 我fail了, 真後悔當年考倒KV而沒有比亞囡讀. 另: mcs = Marynoll 嗎?

咁米得啦﹗有 2 間私校做 Backup 都算好啦﹗我識一個 fd 考8間, 一間都冇呀﹗佢而家等自行/大抽獎, 再唔係等叩門。

原文章由 cpschris 於 07-11-23 11:38 硐表
多謝大家關心, 好彩亞囡都有2間私校做back up.

咁您表哥同您都好得閒。唔駛做功課同溫習咩?您表哥讀中一D 英文咁, 唔惦呀﹗要補習啦﹗如果唔係點算?

原文章由 jsammi122 於 07-11-23 15:34 硐表
講完未
d英文唔係我寫的,我個中1表哥趁我去toilet寫的
ok?

如果您係小朋友, 您都好得閒, 唔做功課同溫習﹗
如果您係大人, 就更加無聊﹗

原文章由 jsammi122 於 07-11-23 15:39 硐表
打錯小小字同文法就小題大做,你地做咩唔打英文呀
驚我地(我同表妹)搵到你的錯失呀?我表妹運動勁,年年校際運動會都係老師點佢出去比賽,
佢又有2個美國pen friend,佢個美國pen friend都話佢英文好
jsammi122表哥字 ...

返咩來啦﹗講來講去又係您一個人﹗唉﹗咁細個就人格分裂﹗

原文章由 jsammi122 於 07-11-23 15:43 硐表
我番來啦,我先係jsammi122 !我地今日都放假,佢來左我屋企玩電腦,佢真係有補習,不過太愛玩,唔鍾意溫,我yesterday溫完+做完功課
‹ 上一主題|下一主題