用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局林文燦英文小學 校車司機真係好鬼衰!!
go

校車司機真係好鬼衰!! [複製鏈接]

不吐不快,尋日阿女放學話我知個司機一路楂車一路塞住隻耳大講粗口,內容係話有個X姐好鬼麻煩,乜都唔識,正一乜乜乜乜街咁喎!!

大佬呀,你後面成車細路,好心唔好教壞佢哋啦,平時搭小巴撞着啲咁既司機我都'暗'住阿女對耳,而家佢反而搭校車要焗聽呢啲粗口,真係好火.....!!!!!!
   0    0    0    0

我唔係惡司機果條線,我地係將軍澳至藍田線!!

1.落校車自己行返學校冇人理呢個問題,我尋日特登早過阿女架校車到校,企正喺門口錄影落車過程,我想清楚上次只係冇心之失還是日日如是,結果今次校車不但比上次泊前好多,校車姨姨更加跟埋落車帶小朋友到校門,我個女見到我當然又係走嚟我度唔入學校住,校工姨姨即刻走出嚟想帶阿女入去,校車姨姨就同佢講呢個係佢媽咪嚟架!!
我專登同校工姨姨講我同果女傾多兩句就帶佢入嚟啦,姨姨話好但係就企喺我身邊唔敢行開 ,我見佢咁盡責就叫阿女跟姨姨入學校先!!
講真,前後兩次真係差好遠,我自己諗唔通學校都會上BK睇而自行做咗嘢

2.呢樣係咪都可以講??呢個只係佢同同事傾既電話對話喎??

諗諗吓最終都係打左電話返學校俾Mr. Li,佢既回應係莫講話講粗口唔應該,行車時係咁講電話都唔啱,佢話會同校車公司傾傾,另外仲唔該咗我好幾次添
‹ 上一主題|下一主題