用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 港大同學會小學 港大同學會小學家長 (3) - 已完結...
樓主: iwff
go

港大同學會小學家長 (3) - 已完結... [複製鏈接]

昨天Day 1,所以自己接返學和回家,但今天 Day 2乘校車,去程校車遲了約10mins,回程遲了25mins,唉,希望明天會好点啦。

To yk and popocat,
你地好呀,暫時我地三個都是1A,請多多指教,上咗內聯網未呀,我己第一時間幫小兒貼咗相啦。
Chrischiu2002
今日校車返學遲8mins,回家遲25mins,呀仔非常唔開心,明日開始不肯乘校車回程,直至14号喎,唉。
校車公司解釋因要用同一輛車去接完一轉幼稚園放學才趕回我哋學校,所以會咁直至14号。

各位 1A 家長,
可否講下小朋友的學號呀?
小兒no.19
佢仲未真正識到同學仔呀,問親都唔知人哋叫乜名。
其實返咗4日,佢地應該有机会互相認識!

小棟樑碰上體育堂,星期一阿仔己穿體育衫上了。我以為小棟樑是比P.1上的,其他级別有嗎?

yk,
首先希望嘉靜冇事啦!但通告也寫了,之前已有一個1A學生中咗招,唉!
至於視藝的畫簿,呀仔又係冇帶回來,已叫他寫了一個便條提自己今天帶噃來。睇佢記唔記得先。呀仔學号排在你個女後面咋。
h20471120,
我昨日揾唔到,都想揾人問呀,後尾阿仔話晝完放咗入Locker喎!

阿仔今朝開始cough,依家燒到39度,等4点去睇醫生,唉。1A班,之前有個好噃,到星期三和四有兩個冇返,星期五加多一個,今日星期六加埋我個仔。希望其他同學仔無事啦!阿仔燒住仲講得出那三個同學的名,仲問我有冇佢哋电話,想打去問候佢哋喎!
‹ 上一主題|下一主題