用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 蒙特竣利教材
樓主: cm93002
go

蒙特竣利教材 [複製鏈接]

Re: 蒙特竣利教材

各位,
夢圓圓夢話已收到匯款,佢話明天發貨去香港,預計下星期三/四到....好心急呀!!       

Happy小米,
呢o的係我上次訂的:
MA0049        數棒(3歲以下)
MA0057        二倍數
        蒙氏棕色梯
MA 0001        插座圓柱體
MA 0004        彩色圓柱
        粉红塔投影卡
MA 0008        粉紅塔
MA 0005         彩色圓柱投影片
MA0007        棕色梯投影卡
MA 0025        三項式
MA 0024        二項式
MA 0030        神秘袋
MA 0019        重量闆
MA 0101        十進位組
MA0098        算術尺
MA 0035        壓覺筒
MA 0055        分數小人
MA0056         分數小人對應卡
MR0945        精裝世界地圖
MR1253        智力數字棒
MR1248        數字盒
MR1247        拼音盒
MR1246        英文字母盒
MR0023        多變形幾何大套餐(蒙氏14件套)
MR1168        椴木中國地圖
MR0123        30粒串珠
MR0031        智慧串珠盒
MR0163        響闆
MR1396        小沙錘
MR0114        搶球大賽木盒裝
MR0020        超級動物套盒
MR1293        四層打滾球
MR0177        蝸牛賽跑
MR0039        創意工作台
MR0162        形狀表
MR0028        十五音木琴
MR0119        螺絲娃娃
MR1430        老鼠鑽洞
MR1244        交通路标
MR0804        數字釣魚船
MR0873        外贸切切看
MR 1221小丑天平
        多功能磁性画写板
MR1346        小熊計算架

今次訂左:
MR1438        日本漫画超人气百变面包超人
MR0848        彩色积木套柱
MR0816        新款磁性面包人小车
MR0826        农场动物穿线
MR1025        数字动物车
MR0028        十五音木琴
MR0067        三熊穿衣
MA0100        蒙氏算术天平组
MA0048        蒙氏加、减法板
MR0049        外贸螺母车
MR0556        猴子桌椅
MR0891         磁性面包小人車
MR1231        长颈鹿拼图
MS0002        卡通驴跳跳马

大家有興趣訂下一次的人就簽名啦,不用pm問我幾時會再訂喇,當我地第一次訂購的人,
收到貨又話無問題,我就會搞第二次訂購,只要留意呢道的公布就得.
都係o個句,十張單為限,每人share $16匯款手續費,
運費自付($150-$200)
未收到order form的人請留下email address.
--------------------------------------------------------

1) Monty
2) 波羅包
3) littlemak
4)Num Num
5) Cleverbb
6) nw22
7)88654321
8)w_y
9) Jerek
10)[email protected]~~THANK YOU!

---------[size=x-large]closed-----------

侯補名單:(以上次經驗唔係好多候補人可以補上)
1)chingkiu

happy小米,
蒙既教學法係要有peer group既影響力的,我都好明白,所以我和jojob會約埋,第時BB一齊玩.而且到BB大過,我有興趣揾埋o的又係行蒙的教學法的媽咪自組playgroup, 橫點我地各自都有教材,只係 book 個地方,等佢地互相影響,你有興趣嗎?
雖然我地得一个小朋友, 某种情況下,會唔係好work,但我又覺得好過唔教,得到幾多就隨緣喇!!

我開左另一個topic 係.分享蒙特梳利教學法

各位,
夢圓圓夢已發貨,今次我地共有15箱.....哇!好多呀!!
夢圓圓夢話---那些人购的30粒串珠,由于质量不好,我全给她们换成比好的36PCS串珠。

有些貨都係無,佢話退款喎!!!
ky2005:
MR1294 旋转打滚球
happy小米:
YT3348        彩色十档计算架       
siukei:
数字钓鱼船MR0804
mashi maro:
海豚顶球拼MR0890

各位,
大陸o個邊有少少誤會,貨一到香港,東富可能會打比大家,你地話會有人遲o的來攞就得傢喇!等佢打到比我,我就會叫搬運去攞.
大家請注意!

cm93002,
我見你訂的全部都係蒙的教具,放心喇!! 以我上次經驗質素真係好ok.
幾蚊雞o個o的就差少少..不過都可接受.

cm93002,
我個仔又係叫Isaac喎!! 咁Q!

各位,
因為有我地的集體訂購,近日夢圓圓夢收到很多香港人的查詢,但佢地只可安排佢指定的物流(大家都知邊種)或怏遞,佢知道送貨有難處,會接少好多order,所以佢希望我幫他負責香港的聯絡,負責集體訂購安排送貨,咁佢就包大陸運落黎香港.
我的意見係每次只接十張單,大家share滙款$16,運費自付.

wasabicat,
有o的媽咪係上一次的候補名單簽左名,但幾日無上網,miss左今次的訂購,真係唔好意思!不過唔緊要喇,會繼續安排集體訂購.

mashi maro,
未安排.. 我諗住等我地收到貨先呀!!!

不過其他媽媽可以上佢網,睇定有乜想買先, draft 定個list,到時可以快o的send比我.

wy,
因為跳跳馬只作批發,一箱三十個,無得零售.

w_y,
我都唔係好清楚,ms0002 要一箱 30 隻先賣係上次o的媽咪想買,但個邊話唔零售先知.

你地收齊未呀!!聽搬運講收貨有小小阻礙..所以遲左送..不過總算一切順利..
點呀?各位o的貨ok嗎?有無留單呀?

大家有興趣訂下一次的人就簽名啦,不用pm問我幾時會再訂喇,當我地第一次訂購的人,
收到貨又話無問題,我就會搞第二次訂購,只要留意呢道的公布就得.
都係o個句,十張單為限,每人share $16匯款手續費,
運費自付($150-$200)
未收到order form的人請留下email address.
--------------------------------------------------------

1) Monty
2) 波羅包
3) littlemak
4)Num Num
5) Cleverbb
6) nw22
7)88654321
8)w_y
9) Jerek
10)[email protected]~~THANK YOU!

---------closed-----------

侯補名單:(以上次經驗唔係好多候補人可以補上)
1)chingkiu

今次訂購人注意請於26/1(星期五晚11:00前)send個list比我,否則當放棄訂購.
1)chingkiu

happy小米,
點呀?你覺得個圓柱插体座ok嗎?

woodstock,
我已急不及待開隻跳跳馬比阿仔玩,佢初初見到好驚.見我坐上去彈下彈下,佢先肯坐,跟住就笑..   

siukei,
係呀!!星期六下午先送比你,佢會call 你,放心呢個搬運都幾有交代,佢今晚8:30送哂都打比我知.

平果啲真係差o的, 有好多木刺, 上次我都用沙紙磨番滑.
磨番滑之後就好好多..鬼叫咁平咩...要自乙修補下..
‹ 上一主題|下一主題