用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 根德園06 K2家長請進 [Part 2]
樓主: 小B維維
go

根德園06 K2家長請進 [Part 2] [複製鏈接]

Re: 根德園06 K2家長請進 [Part 2]

mcheung 寫道:
Please be reminded that Next Mon (13/11) is Principal's Special Holdiay..............
[size=x-large]仲有,假期之後(14/11)就開始考試.

yi 寫道:
mcheung,
請問學校幾時accessment?
Absence 後的功課要補做嗎?
謝!
多口答句:係14號星期二呀

LaamMa^-^ 寫道:
Argusma,

Argus仔冇事就好啦 小朋友氣管有事真係要好小心!
妳自己都要保重啊!

係呀! 唔該哂!
我今早已經call 咗Ms. Chan問清楚.
真係冇英文同數學簿的家課 [quote]
ArgusMum 寫道:
LaamMa

係呀.琴日argus有拎功課返黎,我都想打電話比你...
我又係見只有兩頁中文,寫"明白及青山",另有兩樣英文紙及一張數學紙及親子paper,一張圖晝油顏色..無英文及數學簿要做既     

無英文簿要做-->通常代表係評估o既前夕

yi 寫道:
LamLam1702, visa,

Hi!女女都取了一張清潔奬 .

請問知否report 的 grade會唔會有A+?
A已經係100分,所以係冇A+

mcheung 寫道:
Felicia726

你寫信比Wong主任, 我諗都ok, 不過, 校長得1個, 主任有2個, 另校長決定權大過主任, 一般求位信會直寫向校長多!!

其實, 校內notice係校長出多ga.........good luck
主任係姓ng,我諗你話姓wong果個係上任校長,而家姓leung校長係佢個女.
‹ 上一主題|下一主題