用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: Ching_Mammy
go

HKUGA [複製鏈接]

meia:
恭喜你,終於如願以償.

原帖由 meia 於 10-11-30 10:13 發表
Dear all,

I've got the call
We've made it.  Will go there to register on 2.12.2010.  The lady said she has already sent me a letter with all the details inside.  No need to write the appeal  ...

momohh:
唔知你小朋友有tko邊間學校既offer而放棄唔去呢?唔方便公開講既話就pm我啦,我想參考下.
是你地令我咁遲未作最後決定,未放位唔關我事,搞到我個心依家十五十六.
ziyi:
我唔擔心我女返學響地鐵內冇位坐,因為就算有位我女都唔會坐,佢成日鍾意企響度抓住個扶手,有時仲會轉來轉去,真是失禮C人.
jdepp:
我女既性格同你女有d相似,都是鍾意同男仔玩多d.我女三歲既時候我問佢讀女校定男女校,我女答我佢要讀男校,叫我同佢報男校.

原帖由 momohh 於 10-12-2 10:35 發表
iwff,
我都有一間TKO學校的offer, 不過,現在我好肯定會放棄這校, 而讀港同喇 !

momohh:
我地既女都有潛質做小太空人,唔怕暈,成日鍾意轉.(啱先響港同個邊見到篇新聞港同有小朋友做著小太空人)

原帖由 momohh 於 10-12-2 11:13 發表
ggoo,

我個囡都係有位唔坐,撓住支鐵喺度...轉轉轉, 幾鬼驚佢一甩手"fing"咗出去.
我一早巳有GT offer了, 所以都無大抽獎.
‹ 上一主題|下一主題