用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 將軍澳德寶
go

將軍澳德寶 [複製鏈接]

今日聽個FRIEND (佢個仔2011年1月頭出世)講,德寶(富康)已經收左佢個仔讀主流全日班,仲要係10月IN左喇
點解我個囡(2011年1月尾)又冇得IN,之前打過去問,話要等到3月...好奇怪,我都係報主流,不過AM
即時LUNCH打去學校問...
佢地竟然同我講因為1月BB多,排緊隊IN(冇可能同1個月既B要差成2個月先IN),不過,話我地應該12月8日有得IN,今個星期應該收到信,你地都要留意下喇

回復 caca1227 的帖子

你幾時報名?BB幾大呀?係唔係都未IN呀?

回復 caca1227 的帖子

今年好大競爭呀..4月前出世的先算大仔/女,多D機會...我朋友個B都係6月出世,又係冇OFFER

回復 mfcfish 的帖子

可唔可話我知你個女1月幾號出世?你會留位嗎?
我個女都終於星期六有得INTERVIEW了

回復 mfcfish 的帖子

我地今個星期六有得IN喇..我個囡1月25日出世呀..你個囡大D嗎?你地申請主流上午班嗎?

星期六IN左,我個囡IN得唔錯..應該會收
AM原來都有8班,14人一班
全日只得1班,14人

回復 YCJL 的帖子

係呀..我打去問,佢地都係同我講三月先IN
不過,我同佢講有朋友個仔已經IN左..佢先話由大仔開始陸續IN緊

我知幾2個星期IN緊一至三月既小朋友

回復 MSKAKACHAN 的帖子

收到信有得IN嗎??GOOD!!

回復 MSKAKACHAN 的帖子

我以為國際班未有得IN TIM,你報全日嗎?
‹ 上一主題|下一主題