用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 62網 頭痛點選乙二, 現希望集合過年資料作為大家參考。 ...
go

62網 頭痛點選乙二, 現希望集合過年資料作為大家參考。 [複製鏈接]

回覆:62網 頭痛點選乙二, 現希望集合過年資料作為大家參考。

62好似冇學校可放乙二咁,點算好
真係好怕三寶

回覆:62網 頭痛點選乙二, 現希望集合過年資料作為大家參考。

請問石小係寶定全完寶d呀?

年年借位既學校可能有唔同,不過可能都要放乙二/三了好難玩

難道借位既要放乙一,咁遠又唔知有冇校車

siukwan512  無校車。識人住馬灣讀梨天係荃灣   發表於 14-11-10 11:44

引用:回覆+supericy+的帖子 其實有位借既學校,+

原帖由 hopeful123 於 14-11-10 發表
回覆 supericy 的帖子

其實有位借既學校, 會有幾好? 去年仲有好多間係青衣區既學校有借位比62, 如黃士心,  ...
一間都唔識,到時都唔知排三寶先定排借位先好

引用:Siukwan512:+研究過靈光確係唔錯,但是統一

原帖由 pippyw 於 14-11-10 發表
Siukwan512: 研究過靈光確係唔錯,但是統一派位得10個位倒,唔放甲一真係未必得,想試下放乙二,唔知有冇機 ...
靈光乙二應該唔得啦,佢開得一班,得咁小位

siukwan512  靈光乙二不用想。佢大抽獎得12-1   發表於 14-11-10 14:40

乙一唔博唔心息,又吾知乙二可填乜?派到三寶又吾知點算好,今年借位又吾知有咩學校揀,直私有冇收穫,自行又一定冇我份,扣門有機會渺茫我真係好擔心吖

‹ 上一主題|下一主題