用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 40網報喜區
樓主: ackmama
go

40網報喜區   [複製鏈接]

heidys 發表於 15-6-9 12:44
報料:

大坑東宣道
請問乙三唔入係嘉靈定善導?
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

Charlotte_mom 發表於 15-6-9 14:16
小結:
肯定乙1入唔晒
旅港開平

呢度講善導有人乙3人 (不過樓主係唔入嗰個):
http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=3057486&pid=40942758&fromuid=1389083

Charlotte_mom  乙3有入有唔入, 所以入唔晒  發表於 15-6-9 16:21
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

Bvkumamama 發表於 15-6-25 07:40
想問點解荔天會好多新移民
其實香港有邊區依家係無新移民?

恐怕除咗寶校之外, 無乜學校係D新移民會唔吼
‹ 上一主題|下一主題