用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 64網慈幼葉漢千禧好嗎?
go

64網慈幼葉漢千禧好嗎? [複製鏈接]

回覆:晴晴小B 的帖子

你有小朋友響裏面讀嗎?

回覆:Tophand8899 的帖子

聽說今年多咗人去石天,話佢開多一班

回覆:krw 的帖子

上年升中

安柱有11人收咗

聖公會林護紀念中學             2
可風中學                                      1
中華傳道會安柱中學             11
佛教善德英文中學                     2
順德聯誼總會李兆基中學    1
天主教母佑會蕭明中學          1
中華基督教會全完中學               2
保良局羅傑承(一九八三)中學        4
東華三院陳兆民中學                     5
保祿六世書院                         13

好差咩

你可唔可以提供一下主愛上年成績,其他學校我大部分有,就是沒有他?謝謝

可否提供主愛上年升中數據,我真心想知,但我網上找不到?

回覆:miriam 的帖子

睇到一句,人數不詳,神秘。
本校學生大部份升讀本區著名中學,如聖公會林護紀念中學、中華傳道會安柱中學、保祿 六世書院、保良局羅傑承(一九八三)中學、東華三院伍若瑜夫人紀念中學、東華三院陳兆 民中學、佛教善德英文中學、天主教母佑會蕭明中學、中華基督教會全完中學、迦密愛禮 信中學及石籬天主教中學等。

引用:Quote:原帖由+Tophand8899+於+16-06-11+發

原帖由 miriam 於 16-06-11 發表
唔知你睇左份校務報告有幾多,有部份資料都顯示都點解會係神校。
主愛冇資料,靠估,算把啦

回覆:elsalove 的帖子

最怕有不負責任的評論,這裡不是香討,只相信,有數據多人討論才是主流學校

‹ 上一主題|下一主題