用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 民生offer?
樓主: kwokming78
go

民生offer? [複製鏈接]

引用:係呀,+明慧都係咁,+見完B大先見細B,+我朋友

原帖由 Beazel 於 13-11-11 發表
係呀, 明慧都係咁, 見完B大先見細B, 我朋友大B都IN哂, 細B好似出年先有得IN..... ...
細B明年二月才通知幾時interview!

引用:應該係講緊港島民生,因為佢地上個禮拜出re

原帖由 Whicheng 於 13-11-11 發表
應該係講緊港島民生,因為佢地上個禮拜出result。我個女竟然都有offer,真係有D意外,因為佢嗰日呆呆滯滯咁 ...
可以分享下interview 考乜呀?

引用:Quote:Evachau+發表於+13-11-11+17:56+可以

原帖由 Whicheng 於 13-11-12 發表
由於嗰日有D混亂,我入到班房啲BB同家長已經坐低哂玩緊玩具,啲老師就逐個BB見,佢開左本布書,入面有啲動 ...
Thx for sharing!

引用:我个仔係十一月細B,七月寄form+去,讵地寄

原帖由 kwokvava 於 13-11-12 發表
我个仔係十一月細B,七月寄form 去,讵地寄番cheque 比我話暫不收細B,会hold住張form,有得in先再通知。:t ...
學校網頁寫明收十月前生世嘅學生,我個仔係十月細B, 所以才申請試下(明年2月過完年才可以interview)

引用:請問是香港民生嗎?九龍民生係唔係無PN?

原帖由 elisa_w 於 13-11-12 發表
請問是香港民生嗎?九龍民生係唔係無PN?
係呀!

引用:Quote:原帖由+nokchin+於+13-11-13+發表Hi+

原帖由 enjoypp 於 13-11-13 發表
全日offer 係k1 定pn? 我問過3月b pn未in
我十月尾交表,所以明年2月才有得in 吖!

‹ 上一主題|下一主題