用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Keen Mind pm classmates
go

Keen Mind pm classmates [複製鏈接]

Hi, 我係N1CP柏鈞媽咪,新年快樂, 身體健康, 仔仔囡囡聽教聽話!!  

celiacc, I will pm my email address to you.  Pls add me la.

vivienbilly, 柏鈞第一個同我講嘅同學名就係柏禧啦!我問過老師,佢話我個仔同柏禧,軒軒 &卓盈好friend,大家同一組,成日一齊玩喎!

Yes ar, 柏鈞都係綠組,如果你睇番D學校相,佢通常都係3個男仔(加埋軒軒)坐/企埋一齊!

原帖由 vivienbilly 於 10-2-20 03:19 PM 發表
Hello, nice to meet you! 柏鈞都係綠組咖, right!? ^^
真係開心聽到大家既小朋友都相處愉快,好鍾意學既生活!

哈哈,柏鈞都有提起綽榆架,佢地3個男仔都有同綽榆玩架!

原帖由 littlefishmom 於 10-2-22 03:38 PM 發表
綽榆都係綠組, 佢而家成日話好鍾意柏禧, 女仔就鍾賴詠芾(欣), 其實最開心真係見到佢地可以識到咁多小朋友, 又咁開心咁番學。

柏禧係學校好受歡迎喎!

原帖由 vivienbilly 於 10-2-22 05:19 PM 發表
柏禧都有成日提起綽榆咖!^_^
不過佢就未識得講學校既野比我聽,你地既小朋友會唔會講比你聽咖?? 如果有可以享一下嗎? ^_^

我都有問柏鈞有冇同柏熹&軒軒玩hui hui hui,佢話冇,但當我問佢佢哋係咪出拳咁hui hui hui架,佢話唔係係上下咁hui hui hui!我諗其實佢都有一齊玩!

原帖由 得巴 於 10-2-26 10:27 AM 發表

咁攪笑,我尋晚問阿仔,佢又唔答我,只係hui hui hui咁打功夫,佢原來開班授徒咁犀利。屎啦,老師會唔會話佢教壞其它同學仔架...

柏鈞都冇返學2日呀!發燒&感冒.聽日返學要帶口罩.
下次活動都要捉慢c6去,單拖太辛苦啦!

各位有去旅行嘅N1CP家長們, 我果日漏低咗部相機係屋企呀.如咗啱影到柏鈞,可否係facebook add我呀?

Thank you Celiacc 我己經自動tag咗&copy咗啦!

Celiacc, are you looking for parents with kids born in Mar to discuss about the birthday party this month?

Raphael is born in May 2007, and I am wondering which kids is also born in May too.
‹ 上一主題|下一主題