用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Galilee International School 揮手區
go

Galilee International School 揮手區 [複製鏈接]

回覆:Galilee International School 揮手區

My boy's in the preparation class

回覆:Galilee International School 揮手區

我見阿仔都幾開心,應該ok. 佢上咗summer carnival, 所以自己上堂都無喊,俾老師讚 但佢坐唔定成日行開自己玩:;pppp:,都感恩老師無投訴佢,見到有其他貼寫有D學校接受唔到坐唔定嘅B,都慶幸呢件事無發生在阿仔身上。

我見阿仔都幾開心,應該ok. 佢上咗summer carnival, 所以自己上堂都無喊,俾老師讚 但佢坐唔定成日行開自己玩:;pppp:,都感恩老師無投訴佢,見到有其他貼寫有D學校接受唔到坐唔定嘅B,都慶幸呢件事無發生在阿仔身上。

唔知大家D小朋友又點呢?

回覆:liliankaykay 的帖子

你囡囡係shooting star定crawling crab班?我囝囝嗰班好似仲多人D

回覆:JCHANG 的帖子

我收到自己班的 - 佢地應該create咗唔同group for 唔同嘅班。請問你囝囝讀N定K?

引用:不如我開個whatsapp+group,有小朋友讀Galil

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回覆:kinnafu 的帖子

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
‹ 上一主題|下一主題