用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有Manhabit爸爸媽媽嗎?
go

有Manhabit爸爸媽媽嗎? [複製鏈接]

呢間”文娜雅拔”我真係忍佢唔住要分享,我有去佢地PN interview (KLN City),不幸地係第一批去in。校長不知所謂,佢地教嘅嘢不著邊際,我唔知佢哋明唔明白咩係"幼兒教育"。
1)一去到group interview 唱歌,黒皮膚女人(英文有好重鄉音)同白皮膚男人唱歌同小朋友玩。去到一組小朋友玩玩具,叫我小朋友玩綁鞋帶game。

2)Individual in (一個ABC女人 加一個local 女人 interviewers 第一時間叫我個女自己唱首歌嚟畀佢聽,佢唱唔到,仲想迫佢唱。

3)In 完,校長拎住一大包”旺旺仙貝”喺interview room門口派畀小朋友。

Worst experience for PN interview in this year. I think most babies are only 14  months old or less in my group. 佢地噉細個點會識綁鞋帶? 點會識唱歌?你畀個黑人同埋個男人in 佢地,佢地未喊你都偷笑,你仲要小朋友答你嘢? 你叫我唱首歌嚟畀你聽,我都唔想採你啦,何況小朋友? 個校長,我情願佢摺埋, 派”旺旺”畀小朋友(14m or less), 佢係咪腦殘???? 佢阿媽咁慧黠,生著咗呢個女(校長),真係激死佢。

回覆 天悅 的帖子

佢派"旺旺仙貝”畀BB嗰下,我真係想喊,點解我會浪費了一個早上去間噉嘅學校。我唔明點解隔離啲老師唔提點下佢咩叫"BB"
‹ 上一主題|下一主題