用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 徵英國 guardian
go

徵英國 guardian [複製鏈接]

回覆 DKmum 的帖子

我之前幫我仔揾時發現到呢幾區也有私人家庭或教師做Guardian + Homstay Lincolnshire, East Sussex, Cambridge,Devon, North Devon, Bristol, Kent, West London,  Oxford 如果地區合我可教你點問及聯絡, 我沒有收取仼何利益及與homstay沒有任何關係, 只係用自己揾Guardian+Homestay的經驗幫下BK的家長, 所有條件要求你們可自己deal或如果我有時間可幫手問下

回覆 wing530 的帖子

我唔係agent, 我係家長,只可以分享下我自己搵guardian/homestay經驗咋我都係自己亂打亂撞,只係好彩自己搵到好既family

最近好多家長PM我找Guardian & Homestay, 及找暑期工, 我重申我唔係agent公司, 我只是家長, 我只可以同大家分享我自己唔經Guardian company自己網上找的經驗, 我沒有guardian & homestay及暑期工介紹啊! 咁多家長找我, 或者我可考慮轉行做agent, 哈哈!

回覆 亮燈 的帖子

大家太睇得起我,我唔識架,跟你地學緊野

亮燈    發表於 15-4-1 06:56

回覆 CPW628 的帖子

因我仔讀G9還需要homestay做埋guardian所以要比年費,但我分開每個term付,而且平過guardian company少少, 如果只需homestay就不用年費

回覆 CPW628 的帖子

你係邊一區?
‹ 上一主題|下一主題