用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 大角嘴天主教小學 大角咀天主教小學(海帆道) - Part 4
樓主: Bowiema
go

大角咀天主教小學(海帆道) - Part 4 [複製鏈接]

Re: 大角咀天主教小學(海帆道) - Part 4

死火 ...今日同亞仔 pre-dict 左 L.E. 第30頁 ,我睇返你哋post d 家課至知搞錯左 ... my god ! 佢手冊"p.36"寫左做"p.30"............

嘔血...............!!!!  

Loo Loo ,

Gordon D家課搞掂未?

wwkiu ,

pls check PM...

[quote]
wwkiu 寫道:
1B3X,

已經PM比妳.

wwkiu,

Thx ! 我唔敢用隻 original 呀...費事亞仔刮花...!

[quote]
wwkiu 寫道:
1B3X,

已經PM比妳.

wwkiu,

Thx ! 我唔敢用隻 original 呀...費事亞仔刮花...!

[size=xx-large]HELP..............!!!

請問有冇邊位 P.1 mami 有視藝堂派嘅填色比賽嗰張紙,(同天父有關嫁) , 可以send個copy俾我嗎?

[email protected]

julianama 寫道:
視藝堂派嘅填色比賽,1A班仲未派,星期五先有堂,應話星期五先派喎。

希望各位mami到時幫幫忙 ...!    唔該晒!

[quote]
rachellam 寫道:
183x,

我問

Edmami ,

收到了 , thx for your sharing .

好pro ar...

Edmami,

真係好消息wor , 恭喜..恭喜...!
點慶祝呀...?

Edmami ,

明天早餐嗎?

亞仔話佢好掛住普通話王老師 ,仲講到鬼咁肉緊...

1B3X,
有mami幫你未呀,我放工回家阿女[size=xx-large]已經完成填色比賽啦,但如果你仍然需要,我都可以scan俾你。[/quote]

julianama ,

Edmami話會send俾我 , 好多謝你有心...!
見到囡囡成績理想 , 又真係幾安慰嘅 ...加上有上次嘅經驗 ,應該會好dd,咁佢之前辛苦都算有價值,恭喜恭喜!

我都有去 , 好似唔使[size=xx-large]$$$咁 ! 我就去荃灣囉 ,都買左好多扺嘢...
今朝亞女賴尿 , 我張羽絨被.....嚡!冇啦!!!!!!!!!     

Loo Loo ,

我睇翻通告 , 應該唔使...冇indicate 8/12 呢個日期...

bosze 寫道:
Hi 各位
我想問要比錢既課外活動,係唔係係星期六早上上家,因為我正安排囝囝一些興趣班,因為唔想撞時間,日後又唔想改時間。請問大家仲有無興趣班個list係到,我想睇下有咩野興趣班第日比囝囝讀,同埋唔知有無價錢呢?如果邊位有,可否fax比我呀,謝謝。

Hi bosze,

不如我scan左再e-mail俾你呀!
你PM個e-mail add俾我呀...
你參考吓價錢啦 , 但下個學年嘅時間唔知會唔會同而家一樣呢? 可能你要注意吓...

bosze,

send 左俾你啦 !
pls check...   

Edmami 寫道:
1A ~ 13/12功課

中 : 1. 作(十五)
    2. 作(十六)改
    3. 說故事P.86-87
英 : 1. Copy Bk P.16-19
數 : 1. 進工(22)改
    2. 書Ch.24
    3. 綜工 -->搵晒成個書包都無呢樣!!阿仔話唔知點解唔見左
常 : 1. 交科工
普 : 已派普工, 以備考試溫習用
視 : 1. 畫 3/1/2007才交回
備註: 通告3份(1.游泳 2.便服日 3.家教會親子旅行)

Edmami,

開機關槍咁嚴重...
我諗我會去BBQ , 亞女上年協恩都係去果度...你哋呢?
仲有St.Thomas果五劍俠 , 你哋呢?

Loo Loo,

"自習篇章"是每個單元後面嗰篇文章 , 有一篇叫"識字加油站" , 有一篇叫"自習篇章" ,但好似唔係每個單元都有 ...

好奇怪 ,老師淨係叫溫自習篇章 , 又冇叫溫識字加油站... 我都唔理咁多 , 全部溫晒佢...

Loo Loo ,

如果你早一晚call我 , 我就會同你同Edmami一齊捻掂佢...
我直情冇捻過...唯有六百五蚊買個教訓...下次唔好交錢交唔切...     
‹ 上一主題|下一主題