用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 金巴倫(N1)班媽咪會~~
樓主: yanyant97
go

金巴倫(N1)班媽咪會~~ [複製鏈接]

Re: ~~金巴倫道<<迦南>>N1班媽咪會~~

hello各位媽咪, 我仔仔都係返迦南n1, 不過就會10月先返!  好心急可以比仔仔同其他小朋友玩!

不過又担心佢成日打人, 希望唔好比你地投訴啦   

bb-mameme 寫道:
Dear funfunyuyu,

我bb係8月返迦南n1,因為佢內向同慢熱, 我反而担心佢比同學仔蝦   

咁我一定要睇實我個bb, 如果唔係一定比你投訴   

你bb 係女你仔呀?

tvoincy 寫道:
[quote]
funfunyuyu 寫道:
....担心佢成日打人, 希望唔好比你地投訴啦   

me too   [/quote]

joey Y tvoincy:-

咁到時d 小朋友咪打晒交囉   

yanyant97 寫道:
所以做幼稚園教師真係好好耐性~~~
仲有冇n1既媽咪呢??
我0地大家一齊統計一下大家幾時返學吖!!!

1) yanyant97 ~~~8月6日開始

2) funfunyuyu ~~~10月 (上午班)

le樣我最担心, 我個仔差唔多成12點先訓, 都唔知到時點算

cecimelody 寫道:
1) yanyant97 ~~~8月6日開始
2) funfunyuyu(囝囝係Justin) ~~~10月 (上午班)
3) phemie (囡囡係希悅) ~~~ 8月6日開始 (上午班)
4) happyyan921(囝囝係燊燊) ~~~ 8月6日 (上午班)
5)JOEYMA (JOEY)~~~ 9月3日(上午班)
6) tvoincy (囝囝係Ryan)~~~9月3日(上午班)
7) cecimelody (Adrian) ~~~11月1日(上午班)

其實係唔係多數bb都係剛剛兩歲呢?  我囝囝到入學時(10月) 都己經2歲半啦

hugub 寫道:
我會搭校車
金巴倫道迦南去何文田盛惠$670

hugub, 乜唔係$660咩?  唔通何文田內都有分別??  我都係何文田架   
‹ 上一主題|下一主題