用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 銅鑼灣ACCELLA LEARNING CENTRE好唔好?
樓主: 珠媽
go

銅鑼灣ACCELLA LEARNING CENTRE好唔好? [複製鏈接]

Re: 銅鑼灣ACCELLA LEARNING CENTRE好唔好?

push

Re: 銅鑼灣ACCELLA LEARNING CENTRE好唔好?

我都想知d小朋友讀成點

嘩,如果係外籍老師聽電話我都會好緊張架,o甘請問你知唔知大約每堂幾多$呀?

珠媽,

我都係book左下星期試堂,不過是要收費的,$100 for 1 hour,如果之後唔報佢地個course,哩$100就無得refund,不過就會有本reader囉!

TEL : 6134 0707

有無人試完堂,可以comment下呀?

http://www.accellahk.com/

我都同我囡囡報左啦,上左一堂試堂,及已上左一堂正式的堂,我囡囡非常鍾意在這裡上堂,不過暫時只報到六月,因summer course係平日上唔到,到九月時再報過.

我囡囡都有讀公文英,常常叫著唔想讀,不過我都要佢讀到八月,九月先比佢quit,費時佢暑假o甘得閒.
‹ 上一主題|下一主題