用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 崇真小學暨幼稚園(幼稚園部) 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! - Part 4 ...
樓主: mamamui
go

大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! - Part 4 [複製鏈接]

Re:大埔道崇真06年K2&K3小朋友家長, 入來啦!-Part 4

得意媽 寫道:
咁o岩既, 剛才至買左3條SIZE 26 @$24.

係邊買?? 好抵喎

Re:大埔道崇真06年K2&K3小朋友家長, 入來啦!-Part 4

Adrian媽媽 寫道:
Good Morning ...

請問有無人最後揀1:00上快樂故事”多元智能呀 ?

我選左, 不過未收到通告話ok

死啦....唔記得填課外活動呀? 截止未呀

小探子話今日有警察叔叔去禮堂, 攞住支mic講野...唔知堅定流呢   

LEE個sunday好忙, 忙於幫亞仔黙生字,.,,,好在總算ok..,
lee幾日都要不斷寫下, 真係驚佢唔記得...

BALL: 咁你要請我飲茶     

connie, 你個信封, 字咭方法好好, 等我都試下, 無咁悶,
不過就要好花心機.   

ama:
咪就係個三個詞語囉....亞仔個鳥字寫到一pat 屎咁   

JADE:
原來我地班羅左兒歌普通話奬, 快d去d/l相啦, 書昕攞住旗仔呀......我覺得佢地表賽時個樣好可愛   

Jade 寫道:
想借問下大家, 你哋睇過份評估卷, 覺得深唔深呀?   

我覺得唔算太深, 但係畫功就.......  
另外我覺得
1.中文要寫字的格太細.小朋友好難寫
2.蝴蝶進化過程,,,,,,(我都錯左 )我自己會放空的葉係第一
3.數學推理題的圖畫比較複雜
4.有一題係問那一個動物跑得最慢, 我都錯左, 因為我睇唔到條蛇, 以為係條路     

JADE: 我見今晚 7:15

RE:操作式數學
我想問即係你地會買黎, 自己教小朋友??
係邊買??? 幾錢呢??
jeff的4圖形推理唔係好好, 我都想諗辦法幫下佢.
‹ 上一主題|下一主題