用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 **聖保祿幼兒園 2月27日2007 開始派申請表** ...
樓主: fatping1
go

**聖保祿幼兒園 2月27日2007 開始派申請表** [複製鏈接]

Re: **聖保祿幼兒園 2月27日2007 開始派申請表**

harrison ,

congratulations .

我尋日 心血來潮打去問..佢地話 月尾開始先收信0既 ..

all<

我仲唸住今早上來 report 下...點知就見到 harrison 0既 news la ...

Re: **聖保祿幼兒園 2月27日2007 開始派申請表**

今晚要返去睇信箱先得 la ..

係到祝大家都順利入讀啦.   

WUWUWU, 我都未收到信呀 ..

一等再等  

下, 咩佢地唔係 有無得 INTERVIEW 都有信收0既 咩 ??

我都係未收到 WOR ..

有 D 失落 TIM ..希望今日開 信箱會有 SURPRISE 啦 .

MOONYCHAN,

妳覺得佢地 REFER 收女仔多咩 ???

我想問妳仔他幾時出世 KA ??? 係大家所講0既 大仔嗎 .

其實D MAMI都有講 ..其實收到面試信..就好大機會收 KA LA .

睇完大家0既 MESSAGES .即是話要睇下今日收唔收到 信 INTERVIEW 啦..無就即係凍過水 LU ..

其實我都好想知... 係 BOY 升咩 PRIMARY SCHOOL TOO... 

我尋晚都仲未收到信呀 .

睇怕都   

我可能要同亞女出年投考緊加多人 apply 0既 spk lu .   

妳地 INTERVIEW 0既時間係 WEEKDAYS ... 咁係唔係 DADDY .MAMI 都會一齊去呀 ??? >>係好 D 呢 ??  

仲有..聽其他人講斯文 D 0既 DRESSING ..個 IMAGE 都會好 D ...係唔係0既呢 ??

(雖然我都未知有無得 IN .... 唉 , 過都想知多 D ..HEHE)

DEAR ALL,

我到今日都仲未收到信呀 ??

其實即係點呢 ?? 又話有無得 INTERVIEW 都有信收0既 ??
咁有無人係收到信而又唔係 叫佢 INTERVIEW KA ??

congratulations all.

我連第一封信有無得 interview 都未收到 .

唔知係咪等如 無機會呢 ???

唉有點失落呀  :-x

all,

我尋日收到信了,,,不過, 係 "備取生" ...letter 中仲 mention ... 有空缺時會電話聯絡我們 ...

我唸都係等如無機會 lu ..

出年 spk 再來過啦 .
‹ 上一主題|下一主題