用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 迦南幼稚園(小西灣) 小西灣迦南幼稚園K1~~下學期lu
樓主: haileymama
go

小西灣迦南幼稚園K1~~下學期lu [複製鏈接]

Re: 小西灣迦南幼稚園K1~~下學期lu

haileyma,

我今日先交盆花, 妳交左未 ?

醒目開學勳章

我係未買返啊,不過老師無催我喎

我果盆冇花開 !

昨日交左盆花, 即日比番

morning ar

haileyma
彤彤見果個叔叔咪就係燒餅囉, 我放產假期間佢送蕭公子返sir架麻.

meisuen
e+呀女好好多啦, 岩岩介左夜奶2 days, 日間有時呀仔訓我又訓埋1份, morning做下+務(5洗我呀媽咁辛苦呀麻), 咪少左上黎囉.

haileyma, meisuen
我盆野好有成績呀, 好多花蕾, 仲開過3朵花添, 不過交果日d花謝哂, 比我剪哂啦.

APfamily   

eeeeeeeeeeeeee 我係第2日至比番
仲有4個cannan sticker添        

Meisuen 寫道:
APfamily   

夫人,

我得1個 sticker 咋 !   

nevermind lar

Meisuen 寫道:
夫人,

APfamily   

hi∼
好耐冇上黎喇,,,,,公司有人事變動, e+冇晒豉油, 好慘呀!
今朝老細7左去開會先上黎傾一陣咋 :cry:  :cry:

唉~~我地果盆真係死因不明, 臨交前幾日突然一夜間d葉dup晒, 死就未死, 但變左一棵垂頭喪氣既植物, d葉又開始爛, 結果冇交到, 前日掉埋lu :cry: 功虧一簣,,,,林美香 :evil:  :evil:

蕭夫人信箱 寫道:
nevermind lar

[quote]
Meisuen 寫道:
夫人,

[/quote]

[quote]
花仔 寫道:

唉~~我地果盆真係死因不明, 臨交前幾日突然一夜間d葉dup晒, 死就未死, 但變左一棵垂頭喪氣既植物, d葉又開始爛, 結果冇交到, 前日掉埋lu :cry: 功虧一簣,,,,林美香 :evil:  :evil:

APfamily   

彤媽

更日燒買坐係彤彤隔離呀, 不過彤彤又訓到隻g拱, 燒買1坐低就'噢'佢, 想'噢'醒彤彤, 不過彤彤訓得好林          
APfamily   

燒買仔做乜搞人呀                       

蕭夫人信箱 寫道:
彤媽

更日燒買坐係彤彤隔離呀, 不過彤彤又訓到隻g拱, 燒買1坐低就'噢'佢, 想'噢'醒彤彤, 不過彤彤訓得好林          

我仔呢兩日發燒都冇返學 唉∼放完長假一返學幾日又奶野,,,,慘:cry:  :cry:

佢5想佢既拍拿考似佢呀媽拱, 剩係訓響樹5c郁                              

花仔 寫道:
燒買仔做乜搞人呀                       

[quote]
蕭夫人信箱 寫道:
彤媽

[/quote]
APfamily   

佢e+典呀 ? 仲未好番呀  

花仔 寫道:
我仔呢兩日發燒都冇返學 唉∼放完長假一返學幾日又奶野,,,,慘:cry:  :cry:
APfamily   

今日仲有dd燒, e生話都會燒兩三日去打d病菌, 所以5水擔心喎,,,,,不過好彩longlong都好精神, 我至5水咁煩咋, 公司野已經一頭煙, 加埋個仔病, 果陣係我死先喇     

蕭夫人信箱 寫道:
佢e+典呀 ? 仲未好番呀  

[quote]
花仔 寫道:
[/quote]

longlong 23號'Show and tell'呀, 仲未諗俾咩佢帶返學校講, 你地呢?! 或者帶張相叫佢介紹下d屋企人呀, 係邊度影呀咁啦   

醒目開學勳章

蕭夫人信箱 寫道:
彤媽

死懶訓豬,呢幾日叫極都唔願醒啊!

醒目開學勳章

車~~~即刻俾返架!早知唔買果2盤啦! :tongue:  :tongue:  :tongue:
蕭夫人信箱 寫道:
eeeeeeeeeeeeee 我係第2日至比番
仲有4個cannan sticker添        

[quote]
Meisuen 寫道:
[/quote]

醒目開學勳章

花仔 寫道:
longlong 23號'Show and tell'呀, 仲未諗俾咩佢帶返學校講, 你地呢?! 或者帶張相叫佢介紹下d屋企人呀, 係邊度影呀咁啦   

彤彤13號喎 我都唔知帶咩好
‹ 上一主題|下一主題