用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集六) ...
樓主: Huisys
go

2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集六) [複製鏈接]

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集六)

e???
E 仔話佢係第一個小息 & 功課堂做完功課之後溫
Anyway, 我知佢識就得啦, 所以今日我都唔洗同佢溫書, 心情暢快     
[quote]
oscarmama 寫道:
mp

點解同我仔一樣版本

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集六)

osmm,
咁早拉閘   唔好啦     
hi 美菜子

今晚好熱鬧 不過我都拉閘喇

要傾,要傾!“腩交“ or "攪機"你要邊樣?[quote]
heiheikeikei 寫道:
he he he he “腩交“ or "攪機" ..........所以要傾下喇 ha ha ha [quote]
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

美菜子,
喂!生個女囉....
maychoi 寫道:
----->又夠cool... 我都有D冧佢, (if I have younger at least >30 yrs)

nice1314 寫道:
hhkk,

今日鄧老師派左X'mas Party D相,有幅相係L仔+T仔+O仔,仲有班長仔,睇落原來呀T仔係幾靚仔,吾怪得你咁多新抱仔       [/quote]

osmm,

很久不見,很是掛念!近來都是忙仔女考試,仔仔考完到女女考[size=large],盡力而為四個大字,大家共勉之,唔知你地覺唔覺仔仔嘅英文程度好咗,呢啲就係谷嘅效果。

mp.

想問吓maths and GS個網上練習係点上,我報咗但密碼唔啱。

9s, hhkk, ra

最近好嗎?你哋開始備戰未呀?我暫時叫阿仔做吓d WS 同 test paper咋,但係佢有d都吾記得呵
gif[/img][img align=left]_455.gif[/img]

好驚呀~~~~~黑社會呀~~~~~                 
[quote]
mp......

我 比 多 次 機 會 你 再 寫 過.....[quote]

ra,
你會唔會係打錯大細階呀
[quote]
rowenaanson 寫道:
mp.

想問

rn,
我開唔到每週測驗, 你開唔開到
rubyngan 寫道:
MP

個數學網好煩...同亞女搞左好耐...最好都是無計到分..就離開左, ..又唔可以再做過...
各位..記得每做完10提..要''確定離開" 呀

9s,
....我諗我好早會教佢乜野叫做 "呆資餅" 話佢知無論做“腩"民 or "機"民 都係C路一條..... 叫佢地做返個"証人軍子"最好!

我真係有教過佢咩叫做婚姻,點解係一夫一妻.....
要傾,要傾!你“腩交“ or "攪機"你要邊樣?[quote]
he he he he “腩交“ or "攪機" ..........所以要傾下喇 ha ha ha [quote]

mp,

邊個叫你咁大聲話比人知我個"真面目" 再嚟
cheungmp 寫道:
         好驚呀~~~~~黑社會呀~~~~~                 
[quote]
mp......

我 比 多 次 機 會 你 再 寫 過.....[quote]

9s,
黎 黎 黎.....埋位...
嘩!好耐未試過咁熱鬧啦!可以擺返圍 [/quote]

係咪真架
[quote]
我真係有教過佢咩叫做婚姻,點解係一夫一妻.....[quote]

我投降啦~~~
[quote]
mp,

邊個叫你咁大聲話比人知我個"真面目" 再

嘩!咁深!時下好多大男人都未明,你個仔明唔明架![quote]
9s,
....我諗我好早會教佢乜野叫做 "呆資餅" 話佢知無論做“腩"民 or "機"民 都係C路一條..... 叫佢地做返個"証人軍子"最好!

我真係有教過佢咩叫做婚姻,點解係一夫一妻.....[quote]
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

喂,乜e仔無問你點解妳係佢mami咩?? 又問點樣可以有BB?? 點樣係將係個肚將個bb拎出嚟(佢係想問妹妹) 佢kinder已經問喇....我照實答架...佢明幾多..吸收到幾多係另一件事
cheungmp 寫道:
係咪真架
[quote]

係呀!L仔都有問,我索性將弟弟出世隻CD佢睇..........之後佢話大過唔結婚唔生仔    [quote]
喂,乜e仔無問你點解妳係佢mami咩?? 又問點樣可以有BB?? 點樣係將係個肚將個bb拎出嚟(佢係想問妹妹) 佢kinder已經問喇....我照實答架...佢明幾多..吸收到幾多係另一件事[quote]

9s,
佢明....就唔會比大家發現到佢係學校同女仔" 賞花賞樹賞魚池"喇
> 時下好多大男人都未明
**係未明....定唔想去明呀 .... c 6
嘩!咁深!時下好多大男人都未明,你個仔明唔明架![quote]
9s,

9s,

哇.....你仲絕
係呀!L仔都有問,我索性將弟弟出世隻CD佢睇..........之後佢話大過唔結婚唔生仔    [quote]
喂,乜e仔無問你點解妳係佢mami咩?? 又問點樣可以有BB?? 點樣係將係個肚將個bb拎出嚟(佢係想問妹妹) 佢kinder已經問喇....我照實答架...佢明幾多..吸收到幾多係另一件事[quote]

所以我只教我仔唔好咁早結婚.........諗清楚D先..免累人累己 [quote]
9s,
佢明....就唔會比大家發現到佢係學校同女仔" 賞花賞樹賞魚池"喇
> 時下好多大男人都未明
**係未明....定唔想去明呀 .... c 6

隻CD係開刀ge.....佢睇完後話知道mami好偉大....佢好難忘架 [quote]
9s,

哇.....你仲絕
[quote]

‹ 上一主題|下一主題