用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 各位今年in St. Catherine的媽咪準備好未呀?? ...
樓主: Evolution6
go

各位今年in St. Catherine的媽咪準備好未呀?? [複製鏈接]

Re: 各位今年in St. Catherine的媽咪準備好未呀??

我覺得可能父母職業background係收生標準之一

fat 寫道:
我諗父母讀邊間中、小學都係佢地收生嘅其中一個標準
[quote]
731mon 寫道:
仲有樣野想講, 我同事個囡, 舊年用英文 interview, 屋企母語係英文, 全部答識哂, 不過final 都唔收, 真係不思其解     
所以大家真係放鬆d     

[/quote]

Re: 各位今年in St. Catherine的媽咪準備好未呀??

愈聽妳地咁講, 發覺機會愈微, 小朋友合作唔發脾氣已好滿意啦~ 唯有平常心面對 :cry:  :cry:

咁又係...... 莫非來自名校welcome好多   
咁我死緊啦

fat 寫道:
我估呢樣都係!

不過真係冇邊間幼稚園張form要填埋父母讀嘅學校bor [quote]
大口仔BB 寫道:

我覺得可能父母職業background係收生標準之一

[quote]
fat 寫道:
我諗父母讀邊間中、小學都係佢地收生嘅其中一個標準
[/quote][/quote]

雖然死緊, 但都祝我地good luck啦       

fat 寫道:
me 2       [quote]
大口仔BB 寫道:
咁又係...... 莫非來自名校welcome好多   
咁我死緊啦
[/quote]
‹ 上一主題|下一主題