用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 將軍澳區媽咪會報07年k1入嚟傾下
樓主: monkey妹
go

將軍澳區媽咪會報07年k1入嚟傾下 [複製鏈接]

Re: 將軍澳區媽咪會報07年k1入

Funny,

全部留晒! 我會選青衣商會或將軍澳宣道.
我的婧婧係2004年9月10日出世啦! 重3.2kg

funny,
我無考慮過st. andrew. 因為間學校新得滯and宗教問題.

IvyChan,   Agree.

總有一間係自己心水.

pycy,

不如你諗下自己最想小朋友讀一間咩學校, 先去決定.

1. 學習環境
2. 升小一
3. 學習課程(如要有外籍老師)
4. 區外幼稚園

邊一樣你覺得最重要? or 你最想佢讀區外幼稚園, 但又未interview.  咁不如留一間tko的kind做back up. 不用報哂咁多間.

Re: 將軍澳區媽咪會報07年k1入?傾下

大莫生&金撈媽,

我都係方王pm.  同埋都係姓莫.       

Re: 將軍澳區媽咪會報07年k1入?傾下

我一tick已經係下午.
‹ 上一主題|下一主題