用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 大角嘴天主教小學 大角咀天主教小學(海帆道) 家長會 - Part 3 ...
樓主: Bowiema
go

大角咀天主教小學(海帆道) 家長會 - Part 3 [複製鏈接]

Re: 大角咀天主教小學(海帆道) 家長會 - Part 3

Ansonhei

嘩!!!!!!厲害..........我亞仔一定流口水.........下次叫佢開學跟仔亞女返屋企先.........   

Re: 大角咀天主教小學(海帆道) 家長會 - Part 3

bowiema:

一見到part3.......有d感慨........兩年前我地就係li 個時間.......在這兒相識的........

這個暑假.....本來我乜都無同亞仔報,以為自己會得閒d.....點知,仲忙過上幾年........這兩日,亞仔開始帶"矯視忍形眼鏡"......好鬼煩......

bowiema, Ansonhei :

我亞仔上學期四個月深在75度....下學期四個月就深在50度(近視)........咁.....為左控制佢d度數.....要訓覺帶鏡.....

Ansonhei

我亞仔今年無得同你亞女一班,咁佢就少左個"傾友"la.......

我亞仔話是A班呀......

Bowiema 寫道:
Ansonhei,

我阿仔係3D, 你囡囡係邊班啊....?

我係貓頭鷹黎ga.....所以仲未瞓呢.  

因為清潔不足或是父母的手有殘餘的CREAM........所以要好小心........但好處是早上不需要帶眼鏡,並且可控制他無咁容易深下去.....

Bowiema 寫道:
小孩子的天空,

點解阿仔要帶隱形矯視眼鏡啊? 早2日我先聽d同事講, 新坡果邊就係有小朋友帶住黎瞓, 點知係會有細菌, 係咪唔好ga? 我都唔係太熟識, 只係早2日聽同事講過下jar.

唔咪呀......我一直都係到呀.......不過,在電腦到煲緊劇..........   

Ansonhei 寫道:
小孩子的天空 & Bowiema,

點解你地一時online, 一時又offline,
攪到我一場歡喜一場空
   [quote]

小孩子的天空 寫道:
我亞仔話是A班呀......

[quote]
Bowiema 寫道:
Ansonhei,

我阿仔係3D, 你囡囡係邊班啊....?

我係貓頭鷹黎ga.....所以仲未瞓呢.  
[/quote][/quote]

哈....我好廣下BOR.....台、日、韓和卡通都睇......依加看日本卡通..........

GOODNIGHT!

Ansonhei 寫道:

睇緊咩劇呀??
我都要   
goodnight   

好問題.......我都沒有留意到.......

今年試下問下學校先........

lam2hei 寫道:

有投訴   
[size=xx-large]小孩子的天空
點解我地無
每一年既全班全體
照架   

Jamesmum:

我亞仔成日問我,幾時可以同james出來玩....

我話最快要x'mas.......因我六、日都要工作...

你同james講......我亞仔好掛住佢.....
‹ 上一主題|下一主題