用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 銅鑼灣聖保祿學校學生係邊間補習社可以補得好? ...
樓主: 媽咪
go

銅鑼灣聖保祿學校學生係邊間補習社可以補得好? [複製鏈接]

Re: 銅鑼灣聖保祿學校學生係邊間補習社可以補得好?

aunt___kelly,

Could you please pm the learning centre information to me?

aunt___kelly 寫道:
[quote]
worrywong 寫道:
aunt___kelly,

Could you please pm the learning centre information to me?

Dear worrywong,

Please check your PM. Call and have a free trial lesson if you are interested in it. [/quote]

安排0左星期日試堂啦! 希望我個女會鍾意啦!
Thanks!

easonjeh 寫道:
我仔仔和女女都去了試堂,他們+分喜歡,嗰個鬼佬真係好有趣.比一般學英文的中心更加關心小朋友需要,我參加了2 Sep 第一堂,真係多謝你的介紹!  

Agree
我囡囡試堂後,當0左本英文版老鼠記者是寶一樣(佢地用老鼠記者做reading 教材),返到屋企後自動自覺攞黎睇(我囡囡平時只睇中文書),而佢地教個d英文生字都唔淺 (好似menagerie, respect, display, habitat, fortunately, trenches, gently,有d連我都唔識),我囡囡仲好鍾意個鬼佬,我參加了星期日的堂,希望囡囡會有進步啦。
Tks Aunt Kelly

‹ 上一主題|下一主題