用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 蘇浙幼稚園 K3 媽咪入o黎傾傾
go

蘇浙幼稚園 K3 媽咪入o黎傾傾 [複製鏈接]

蘇浙幼稚園 K3 媽咪入o黎傾傾

蘇浙幼稚園 K3 媽咪入o黎傾傾

Re: 蘇浙幼稚園 K3 媽咪入o黎傾傾

hai, addlock,

我的兒子將唸K3C,你的呢?
請問你收到班主任的電話了嗎??

qiyangmum  

我的兒子讀K3E , 點解要收班主任電話, 佢 call 我幹什啊

to let u know who is she & tell u which classroom to go lor

My daughter is going to promote K3B.  I haven't receive any call from her teacher.

I received the call from form teacher today, she was the class teacher last year as my son change from pm to am!!
she reminds me to bring all the books & 8 photos as well!!

各位K3媽媽,
不知道你們有沒有出席星期二的升小一講座?你們會讓小朋友唸蘇小嗎?

我一定吾會, 我想問妳有無覺得呢個講座浪費家長時間, 簡直過份
‹ 上一主題|下一主題