用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 2006 SC Lower 家長!
go

2006 SC Lower 家長! [複製鏈接]

Re: 2006 SC Lower 家長!

我地都升lower topic了

時間過得好快

明天是last day有d唔捨得tim

LittleIsaacBoy
welcome, 我都認得出你....個仔

死啦, 我完全唔覺得naoki有唔捨得, 其實佢一路都係佬型, 好無感情果種佬   

相反同佢同屋苑果個女仔好唔捨得, 個女仔仲要求naoki送佢一張相, 而叫naoki個姐姐如果落樓下玩要打比佢

CHINGYU
THANKS!

有冇人知幾時我地會收到編班信架? 心急死了

尋晚番到屋企見成績表公文袋響地下, 心知不妙, 搵搵搵, 比我想像中完整, 至少冇剪開幾份, 不過就畫花晒, 即時向naoki問話, 佢話係工人同意佢畫, 問工人工人話唔係, 我心想9成係naoki講大話, 再問佢又話唔係佢畫係工人畫, 佢個樣仲要9成似, 我真係好驚訝佢講大話個樣咁神似, 結果我同佢訓話左一輪

成績表好似無得補領架可?

傑傑mummy
thank you

LittleIsaacBoy
我未聽過咁細個有鼻敏感, 都幾煩wor

各位,
好可惜, 730我有節目join唔到你地

hermanma
你個仔考幾多級試? 好勁呀, 咁細個就開始考

我無入黎好耐, 原來又有function攪, 如果星期六唔洗上music, 我想join你地玩, 想問martime square中文係咩?    

幫朋友問: 有無2手bb床出讓或送出?

sorry呀大家, 我運吉, 星期六要上音樂堂join唔到

到底幾時先收到編班信, 好緊張wor

over over))))

我今朝打過比譚主任, 佢話下周才會收到編班信

saramama
哈, 好開心見到你
你同埋果2個同學仔分別響邊個campus?

Xboy

heiheima
good idea, 開學前去玩下
希望有同班同學相認

忽然想起想問:
就黎開學, 你地會幫小朋友準備d咩? 會唔會買新校服新鞋? 開學日又會唔會放d咩吉祥物響佢地書包既呢? 譬如係蔥/勤菜/利是仔

xBOY
<爆笑指數達頂點, Naoki肯定喺SC出晒名>嘩, 承佢心願, 佢最鐘意出名..好, 一於放勤菜, 佢最緊要勤力, 過去一年佢實在太LAZY; 古仔大隻左, 嘩, 好型!

等我總結下先, so far 有人826唔得, 但827個個都得喎, 咁一於827啦, 好嗎?

827 gathering
1. HeiHeiMa (4pm後)
2. danielboy (4pm後)
3. cherriemama
4. Sara-mama
5. 傑傑mummy
6. tungtungma814
7. sumyinmama
8. 心心

CHINGYU
WELCOME BACK, 我失憶, 你去左邊樹玩呀?
SARAMAMI係KM友, SARA係NAOKI以前個女朋友, 不過佢地2都太花心, 各自換左好多次畫

CHERRIEMAMI
係呀, 一定要有冷氣, 太熱

cherriemama
突然長滿暗瘡, 應該係荷爾蒙突然改變
好似我有左naoki初期咁出好多暗瘡
我估你要睇中醫
唔係唔係, 你應該要驗孕

danielboy
個機地好正呀

傑傑mummy
嘩, 咁快問定christmas

傑傑mummy
有無順便問編班信寄出未?

danielboy
>>>邊個係 class teacher先係關鍵<<<
agree , 好擔心!!

如果bk mami low埋一班最好

cherriemami
咁cherrie即係咩班?
今年大兜亂, 無分細仔

返3:35即是2:30坐車, 9成響車訓到死豬咁

NORFOLK

LA
chingyu

LB
傑傑mummy
tungtungma

LF
alanchoi

LG
vivikay

LK(a)
HeiHeiMa
LK(b)
hermanma
LK(b)
心心

L3
bignose

L9
cherriemama
tiggger
JaniceYiu
onon1111

===============================

ESSEX

LPurple
Sara-mama
LaLa (daughter Valerie)

LBrown
jc_mom

LGreen

HeiHeiMa, hermanma
你地唔好彩, naoki將會係你地囝既同班同學, 日後佢上堂有咩打擾請多多見諒, 如果你地囝囝話你地知naoki既曳野, 記得話我知   
唔好意思, 我想對你地+深認識下anson & herman, 我想問:
anson同herman係幾多月仔?
你地住邊架?
搭唔搭校車?
咁快搵到同學仔, 其實我好開心
‹ 上一主題|下一主題