用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 民生媽咪K.3 開心Chatroom for(2006-2007)
樓主: LL6684
go

民生媽咪K.3 開心Chatroom for(2006-2007) [複製鏈接]

Re: 民生媽咪K.3 開心room for(2006-2007)

Hello各位,

開咗Topic 都唔知添! 我都黎報到!

K.3 List

haymami~~~Boy~~~~~K.3A
LL6684 ~~~~Boy~~~~ K.3B
Rio~~~~~~~Boy~~~~~K.3B
pearllpopo~~~Girl~~~~~K.3E
BabyC~~~~~~Girl~~~~ K.3E
anna2308~~~Girl~~~~~K.3G
maggiechoy83~~Boy~~~K.3J
車路士~~~~~Girl~~~~~~~K.3J
ggreenlady~~~boy~~~~~~k.3J
Dorcil~~~~~boy~~~~~~K.3J
gemini~~~~Girl~~~~~~K3G
叮叮噹.~~~~boy ~~~~~ K3J

Re: 民生媽咪K.3 開心room for(2006-2007)

cherrybibi,
就算選咗民小, 都仲可以大抽奬的, 但好似民小會知道你參加的.

各位K3J媽咪,

請問今天上課有沒有什麼特別事情, 因今天囝囝起身就100.1 度, 所以冇返學, 上年K2又係咁, 剛開學就病了5天, 希望今次唔會啦. 唔知派咗書未呢???

今日囝囝起身話好驚, 又哭, 話好驚今日默書唔識, 又話今日除了要默k2學個d字外, 尚要默今年教個d字, 所以驚唔識, 我巳用盡說話安慰佢, 佢都仲話好驚, 真係唔知點做好?????

Pearllpopo,
願你囝囝早日康復!

gemini,
好多謝你給予的意見. 謝謝!
不過我也巳說過類似之說話了, 但他依然話驚唔識, 又哭! 其實我從沒給他壓加, 只有他盡了力, 就算有錯字, 下次記得咩得囉!
今日囝囝話班上有個小朋友, 識背乘數表由二至六喎! 勁!  

gemini 寫道:
叮叮噹,
其實你試下俾d 信心囝囝, 同佢講下平時有溫書唔使驚, mami知你有努力溫過書, 有錯字mami唔會話你既 !!
‹ 上一主題|下一主題