用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 二手校服交換平台
樓主: wendysoft
go

二手校服交換平台 [複製鏈接]

醒目開學勳章

Re: 二手校服交換平台

請問有無根德園k1男仔校服, 請pm給我. 謝謝 ! :

want:

啟思 girl summer skirt. No. 5 and summer white jecket.

pls pm me.

Tks.
Hi, there are 2 happy bbs in our happy family. Let's become good friends!!! :-P :-) :-P :-P

全新蘇浙幼稚園校服: 男 Size 4, 運動服 : L, 外套:4.

如有興趣, 請email : [email protected]

Thanks a lot.
url=http://www.tickercentral.com][/url]

請問有否九龍靈糧堂n1女仔冬、夏季校服裙送出或平讓, 請pm我, 謝謝。
Wendysoft ^_^' 做媽咪真係好辛苦!

康傑男仔校服8碼,夏冬季都有,只穿過幾個月,夏季只穿了兩個月,summer set (4pcs) selling at $100, winter set 6pcs selling at ($200),school bag $20 cup bag for free (damaged), pls. feel free to email me, thank you

平讓迦南幼稚園男童校服  
因小兒讀完今個學期會轉校,現平售男仔校服全套
size: 3號 (最細~K1合穿)
~夏季~
05年9月開始穿至11月中,今年4月尾穿到7月中
校服兩套
運動套裝一套
外套一件 合共現售$180

~冬季~
05年11中月穿至四月尾 (只穿了5個月)
運動套裝兩套 ~ 冬季要日日穿的
黃色樽領打底衛衣兩件
羊毛外套一件
有帽雙面校褸一件
(只穿了十幾次,但買咗$280   )
合共現售$380
如冬夏季全部一齊買,全套$500(不議價)不散件賣~
要7月尾先可交收,因夏季現在仲要著到7月21號。

有興趣請PM本人,荃灣區或至金鐘地鐵沿線交收~

HOLONGMAMA

sorry咁我想問係唔係所有學校d size一樣ka
我仔係今年讀k1,但係其他學校呀仔著5號ar.
我仔高101cm,褲長56cm,望落似4歲
唔知我仔啱唔啱.
呢到係咪已經係全部ka la,無其他需要買la

thx

醒目開學勳章

簽名被屏蔽

kellyly,
據我所知,迦南全港咁多間分校所有校服同課程都一樣嘅,嘩!你囝囝都幾高喎,我個仔得96cm咋,但d校服舊年買嗰陣都有大,如果唔轉校都仲可以著埋k2。
所有校服我都有買齊,其實仲有d手巾仔同socks及書包,我仔個書包入面塊裡布有d爛,如唔介意可以送埋給你,手巾同socks唔一定要用學校的,用返自己普通就得架喇!
迦南d校服都幾貴,我記得夏天買咗約$400,冬天仲拿脷,買咗7xx幾,件雙面校褸好靚架!不過衰在唔夠暖,所以仲好新淨。

HOLONGMAMA

sorry講錯左tim
我仔係讀占美既
夏天既我就唔怕唔啱,我係怕冬天既唔啱.
因上年朋友比占美校服我,佢話啱,咁我無理,到番學至知道太細,我要買過晒d衫.
介唔介意量個size比我ar
我仔size
手32.5cm(膊至手腕)
腳56cm(褲長)
肚60cm
膊29cm
其他野我無問題la.

簽名被屏蔽

平讓: Kentville K1 boy's summer and winter uniform.  暑假交收.  Pls pm me.

各位,
請問有冇家長可以送出St. peter (Siu Lun)夏天及冬天男仔校服、體育服和書本. (我個仔今年9月入讀k1) 請pm我,謝謝!

平讓:迦南國際幼稚園冬/夏季size 3 (N1 to K1合穿) 女裝校服,冷衫,校褸, 書包等.. 全套用品  
21/7 後交收

pls pm me

出售大坑道真光幼稚園校服合k1-k2小朋友.冬天和夏天連校(樓)全套售$100.  大約8-9成新.
如有意請pm我.

請問各位有冇康傑幼稚園IP2或幼低班上學期課本可平讓或送出?請email或在此留言,謝謝。

課本:
1.  Learn to Read/Read to Learn     
     -We can share   
     [by Creative Learning Publication]  
2.  Learn to Read/Read to Learn
     -How can I Help
     [by Creative Learning press]           
3.  All Time Rhymes Bk 5
     [by Tai Chung Publication]
4.  All Time Rhymes Bk 6
     [by Tai Chung Publication]
5.  Phonetic Storybook Readers (Book 6B)
     [by Sing,Spell,Read & Write Program]
6.  低班創意學習套(共6本) [育才]
7.  愛說普通話(2A) [牛津]

平讓啟思n1女仔校服:

冬天恤衫3號: 1件
冬天裙5號: 2條
冬天恤衫5號: 2 件
冬天褸5號: 1件
夏天裙3號: 2條
夏天裙5號: 2條

有興趣者請PM給我

誠徵sc男仔校褸

可否送出或平讓

徵:幼兒班(K1)課本平售或送出
中文:創意學習套(育才出版社)
1. 第一天
2. 生日會
3. 小葉子
4. 親一親
5. 尾巴搖
6. 北風吹

節日故事:(牛津出版社)
1. 中秋節
2. 新年

英文:(牛津出版社)
1. New English First 1A
2. New English First 1A (Activity Book)
3. New English First 1A (VCD-ROM)

‹ 上一主題|下一主題