用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 馬鞍山康傑有屎撈人外籍教師
go

馬鞍山康傑有屎撈人外籍教師 [複製鏈接]

該用戶已被刪除

馬鞍山康傑有屎撈人外籍教師

Re: 馬鞍山康傑有屎撈人外籍教師

係呀∼我都聽講過,話那個MR.T 好核突,都吾知去完大解有無洗手,一陣整到周圍細菌就害到D小朋友∼!!!!!!!

我對佢印象麻麻∼見過佢詳大到仲慢慢咁買早餐∼∼
好大支野,態度又差..都吾明咁多好既老師吾搵,搵個咁差勁回來.我都同D家長傾過,遲D都會同校方反映,您個小朋友有無上佢堂?我個女話佢好驚.....我都想知可以點做...

what is 馬鞍山康傑?
;-)

康傑幼稚園

brainstormingman 寫道:
馬鞍山康傑有個外籍中年男人,佢卜,佢雄toilet 隨地大便小便∼連牆都有......完事後不理會,不清潔就離開,經常遲到早退,污穢非常,衛生意識極低,請校方正視!!!!!!!! :evil:  :evil:
[url=http://www.snugglepie.com][img]http://www.snugglepie.com/ezb/362025.png

嘩! 咁恐怖   應該快d向校方反映至得喎!  一個咁缺德的人點會教好小朋友架.  咁佢一定唔會有愛心啦!  我個仔今年九月就入讀嘞,  唔該現在的學生家長快些同校長講下啦.  畀d壓力校方嘛!

係唔係Mr. Gogar?? OH MY GOD!!!!!!佢成日同我say goodmorning~

你唔知MR.T做埋呢個學期咩!!!

係唔係真架,影低相做証據啦!
‹ 上一主題|下一主題