用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 如果我想扣門,但...
go

如果我想扣門,但... [複製鏈接]

如果我想扣門,但...

但係我唔見左第一round自行分配計分個階段的底,咁應該點算呀?

因為我想扣門個間, 我第一round 揀佢, 第二round 甲部同乙部都係揀佢, 咁我依家冇左第一round 揀佢的證明, 咁點算哪?       

有冇人間學校會唔會有底架?

Thanks,
naughtymom

醒目開學勳章 王國長老

Re: 如果我想扣門,但...

我仲衰, 自從決定唔join大抽獎, 連自行份表個copy都掉埋
都唔知叩門人地收唔收tim呀

打個電話問吓學校囉,
我諗仲有keep嘅, 遊戲都未完,
趁而家仲有時間,
去啦
孩子需要鼓勵, 適當的稱讚和鼓勵,
會使他更努力去完成任務, 對自己更有自信.
在小朋友的學習過程中,父母的啟發與鼓勵是十分重要。

學校當然有底, 但是茂茂然問佢, 會覺得你好trouble, 印象分可能會倒扣, 不如等放榜, 如果好彩咪唔洗煩囉
[img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_480.gif[/img]

到放榜之後先去問, 人哋未必有時間招呼你,
你自己都周身唔得閒啦
壞印象? 人哋咁忙仲去煩人, 咪仲衰,
人哋邊會咁得閒去記你曾經去攞底
孩子需要鼓勵, 適當的稱讚和鼓勵,
會使他更努力去完成任務, 對自己更有自信.
在小朋友的學習過程中,父母的啟發與鼓勵是十分重要。
‹ 上一主題|下一主題