用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 有線電視10/4 - 點解呢間係名校
go

有線電視10/4 - 點解呢間係名校 [複製鏈接]

有線電視10/4 - 點解呢間係名校

我唔記得幫我朋友錄昨天10/4 有線節目 的我們都是父母 - "點解呢間係名校 - 筲官中學", 有冇人錄咗可借給我呀!唔該!   

萬分感謝!

sonma  

Re: 有線電視10/4 - 點解呢間係名校

呢間好好架............唔係筲東呀

sonma 寫道:

我唔記得幫我朋友錄昨天10/4 有線節目 的我們都是父母 - "點解呢間係名校 - 筲官中學", 有冇人錄咗可借給我呀!唔該!   

萬分感謝!

sonma  

Sindy,

好似話筲官換咗新校長,佢之前係庇利羅士校長,宜家筲官好似俾以前更好,我都想睇番cable TV,而且我又答應幫我朋友錄,唔知有冇人有錄可以借俾我呢,請幫幫忙呀!

我無睇/錄呀,淨知筲官不嬲都好好校風/學術成績咋........

sonma 寫道:
Sindy,

好似話筲官換咗新校長,佢之前係庇利羅士校長,宜家筲官好似俾以前更好,我都想睇番cable TV,而且我又答應幫我朋友錄,唔知有冇人有錄可以借俾我呢,請幫幫忙呀!

我有朋友在那裡教書, 佢地為拍呢套特集都花了好多心血 ...

HuiTung,

我諗你朋友一定有錄個節目, 我朋友好想要 (好似佢個小朋友上電視), 可唔可以叫你朋友copy1套俾我呀, 我真係好唔好意思唔記得幫我朋友錄, 幫幫忙呀!    

sonma

sonma,

佢係我hb的friend, 我今晚試下幫你問, 但唔知得唔得架.  我昨晚都只看了少少炸 ....    

HuiTung,

Many Many Thanks!

sonma
‹ 上一主題|下一主題