用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大角咀有沒有好的幼兒園呢?
樓主: gccc
go

大角咀有沒有好的幼兒園呢? [複製鏈接]

Re: 大角咀有沒有好的幼兒園呢?

WYT: oic

janetngan2,
我係排入幼兒園,
janetngan2 寫道:
tpmak:你係咪報海富協康普通playgroud?如係的話應該唔駛等噤耐架(因她會即刻覆你有無位)
我之前都好似你噤等左好耐都無消息?後來係bk見有位媽媽話協康有分幾類,我就打去協康問,她答原來幫我排緊''物理治療師''果隻所以就要排好長時間,後來她同我講如報普通playgroud可打去中心之後叫她轉搭去''家長資源原中心''就唔會搞錯喇!
我覺得你打去協康再問清楚會好d

shirleylaw:邊間學校好我都唔知,現再我都係搵緊資料

WYT: 我都唔知''深培''多唔多人報,係呢你個女係咪報出年k1?你幾時去取表呀?

tpmak :原來你係排康苗幼兒園

請問康苗幼兒園係邊?
全日/半日?

shirleylaw :
康苗幼兒園地址: 九龍旺角海泓道海富苑海欣閣地下
電話:  2786 2990

janetngan2
唔該哂!!!!!!!揾日去睇睇先

救世軍係幼兒園的名牌, 為何不去呀? 試下去看看救世軍海富幼兒園啦! 睇多些, 比較一下, 會好些, 我朋友囡囡在這裡讀, 她說好好呀! 也是在海富苑附近!!但詳細地址就不清楚了!

[quote]
shirleylaw 寫道:
janetngan2
唔該哂!!!!!!!
‹ 上一主題|下一主題