用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 小朋有小一仲未有學校收, 掂算?
go

小朋有小一仲未有學校收, 掂算? [複製鏈接]

小朋有小一仲未有學校收, 掂算?

我宜家好似鑊上螞蟻,      
凈番兩間學校未知結果, 一間諗都唔洗諗, (女拔), 一間KTS, KTS如果都唔得, 我可以掂做, 我得一間德望waiting list 咋!All BK mom, pls help!!

Re: 小朋有小一仲未有學校收, 掂算?

anthonymom
thanks for your comfort

Shirleyho728
祟真仲收生嗎, 我無遞過P1 admission application form?

我好後悔因為家住將軍澳,自行收生無報到sfcc,本來呀女有20分,應該可以抽到,但係放棄了;又因為對她太有信心,只報了五間學校,見到呀女的同學仔已經有學校收,仲唔止一間,真係無面呀  

mayc,
我都知道既,不過期望早d有間學校收,個心定d丫嘛,仲要等多半年,人都癲呀       

LV77,
希望好似你所講咁啦!多謝你報料呀     

G-Ma ,
請問祟真仲收生嗎?我連form都未寄.

aristocatcatcatcat,
famous Kindergarten = SC ?
Me too la!!
Let us support each other !

呀女收到取錄信了, 是kts, 謝天謝地!希望其他家長都一樣啦!
‹ 上一主題|下一主題