用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 高小(小四至小六)家長大召集
樓主: 東京mewmew
go

高小(小四至小六)家長大召集 [複製鏈接]

Re: 高小(小四至小六)家長大召集

Hellomummy 寫道:
多謝你話我知! 上午開始了嗎? 我下午要去阿女家長會....

Hellomummy,

Yes, there are 2 sessions, one from 10:30am - 1pm, another from 2:30-5:00pm, you can check from the website.  

thanks, WYmom!!!!

WYmom 寫道:
[quote]
多謝你話我知! 上午開始了嗎? 我下午要去阿女家長會....

Hellomummy,

Yes, there are 2 sessions, one from 10:30am - 1pm, another from 2:30-5:00pm, you can check from the website.  [/quote]
比較不正常而靈裡較感貧窮的人, 比起正常而靈裡不感貧窮的人, 成長的更多......

各位家長, 下星期又凍啦, 小朋友小心身體     
我家有四隻可愛貓貓, 老公係巨貓, 亞女係肥貓, 仔仔係細佬貓貓, 而我呢.........梗係靚靚貓媽咪啦 !!!

東京mewmew
...e, 你而家先開工ah.  

收到    , 但我隻肥女都唔怕 , 唔肯著羊毛衫

我想問你地d細路有無做過數學每日一篇ka, 好似中大合辦果個, $90全年, 唔知有無用呢? 而家的timing都唔夠, 都唔知join 唔join好? 佢一開電腦就停不了

happyma 寫道:
東京mewmew

我想問你地d細路有無做過數學每日一篇ka, 好似中大合辦果個, $90全年, 唔知有無用呢? 而家的timing都唔夠, 都唔知join 唔join好? 佢一開電腦就停不了

happyma,
這個是否"MAP數學網上平台", 阿囡學校上年JOIN,當時,家長是不須支付錢的.網頁的數學題,很多時相同的,所以,今年要比錢,我都没有參加.希望,它有改善啦.

阿囡今天及明天放假    ,要照顧她呀! 明天帶她去吃BUFFET.

穎妍媽咪

Thank you!  係呀....係"MAP數學網上平台"...如果系咁, 我都唔join lah. 都唔會有timing 做, 而且數學, 我覺得係電腦做好似唔系幾好咁

你個女盡乜放咁多日假呀!   去邊樹食buffet ah, 仲乜   ah..... ,系呢? 上次問你個女好似系Sham Shui Po 既小學...係咪荔天ah!  

happyma,

放假原因--今天是九西運動會, 明天是補假.
仲乜 ,因為要為她安排節目,明天去粵海酒店吃buffet
happyma 寫道:
穎妍媽咪

上次問你個女好似系Sham Shui Po 既小學...係咪荔天ah!  

bingo

係呀...佢係恐怖份子....哈!

之唔係, 俾老師投訴law.......

[quote]
mabel0809 寫道:
[quote]
mable0809,

原來你都係住tko, 係呀...保良局d學校入得去都預左谷...你阿仔捱左5年都算係咁喇!

我阿仔在黃永樹唔夠2日已經出事喇!
[quote]
Hellomummy,
咁恐佈 點出事呀? :-x  :-x
[/quote]

曾幾何時我個仔都出個N咁多次事,但最近好似有D轉機,或者我同D老師多左溝通卦   
C:\Documents and Settings\Tommy\桌面\jumppooh1.gif

穎妍媽咪

oic....我日日都經過你個女間school ka. 設備好新, 好正wo,  但就好似隔涉的, 你個女是否要搭校車ka? 你地住附近ah. 不如搵日出黎dinner lah.  你個女有乜興趣ah (e.g. badminton, table-tennis, singing, dancing,etc)?  不如X'mas約埋一齊玩下ah?

粵海酒店吃buffet   ?  好吃嗎?  你是否全職mom ah?

Hi      
C:\Documents and Settings\Tommy\桌面\jumppooh1.gif

mabel0809 寫道:

唔好意思, 咁耐先至上黎 :wink:  

mabel0809,

你唔好
我家有四隻可愛貓貓, 老公係巨貓, 亞女係肥貓, 仔仔係細佬貓貓, 而我呢.........梗係靚靚貓媽咪啦 !!!

happyma 寫道:
東京mewmew
...e, 你而家先開工ah.  

收到    , 但我隻肥女都唔怕 , 唔肯著羊毛衫

Happyma,

我隻肥女又唔係唔鍾意著羊毛衫    , 成日話"吉"肉喎

我都無聽過數學既每日一篇喎 所以唔係咁知詳情
‹ 上一主題|下一主題