用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 保良局譚華正夫人幼稚園..媽咪入來傾o下.. ...
go

保良局譚華正夫人幼稚園..媽咪入來傾o下.. [複製鏈接]

保良局譚華正夫人幼稚園..媽咪入來傾o下..

hi~~hi~~:
今日學校有體能測試.你地d小朋友有冇參加呀??
我個囡今年K1A.有冇K1/K2/k3 ge 媽咪可以分響下學校/學校義工ge野... :好想知多d,因為我要返工對學校ge 野完全唔知.好想多d了解, 希望有媽咪幫到我
豬有謂:遠睇山水畫,近睇就麻麻. 屋企有隻乾淨豬.趕住年廿八出來洗白白. 已經五歲喇.

Re: 保良局譚華正夫人幼稚園..媽咪入來傾o下..

BBGirl:
我想幫女女報出年K1,請問難入嗎?可否分享面試的情況?啲老師好唔好呢?學費如何?Thanks!!!!
:-?

唔難....唔尹會有野問佢地,只要你個小朋友肯玩已經可以ge喇,D老師好親切,我個囡除左頭兩日咸過之後就冇再咸.而且佢好鍾意返學添..
豬有謂:遠睇山水畫,近睇就麻麻. 屋企有隻乾淨豬.趕住年廿八出來洗白白. 已經五歲喇.

唔記得講學費添,今年係$13XX, 10個月學費及校車費,11月份會派表或上網都有表格:http://plkkg23.hypermart.net/
可以入去睇下.
‹ 上一主題|下一主題