用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 SJC Parent Club Oct - Dec
樓主: BBChu
go

SJC Parent Club Oct - Dec [複製鏈接]

Re: SJC Parent Club - Oct

yoyo
15/10 記得要去旅行wor...

h2dog1 寫道:
yoyo
15/10 記得要去旅行wor...

h2dog1,
我記得呀,已經填左假紙,阿頭今日都問我,我講左比佢聽個放假原因,同埋強調已經比晒錢,我話果日我一定要放呀!!
~~最鍚我個寶貝仔仔~~

新幹線
可能吾係大多住酒店既客食buffet啦!  所以現又可以俾人book.  記吾記得果時話住hollywood, 都吾可以book翠樂庭呀!

新幹線 寫道:
BBChu & 3b,
同事囡囡琴日生日, 去左迪士尼酒店慶祝, 原來唔駛係度住都可以book架, 佢琴日好少人咋, 佢囡囡好開心呀!

醒目開學勳章

BBChu 寫道:
新幹線
可能吾係大多住酒店既客食buffet啦!  所以現又可以俾人book.  記吾記得果時話住hollywood, 都吾可以book翠樂庭呀!

我諗都係喇 ! buffet幾多錢一位 ?

MauMau 寫道:
lv,

Ritchie 學o左游水幾耐呀?一個星期游幾多次?如果佢一星期只游一次,係要耐d先會識。想快d學識,可能你要每星期帶佢去多一、兩次練習,不過你會辛苦d,但係佢會學得快d。

如果佢真係咁有要求,我諗呢個係唯一幫到佢、令佢開心返o既方法。

3b & MauMau,
佢係一星期學一次,我覺得佢進度 ok,而佢亦比教練既預計快小小,但佢自己把 "尺" 放得高,我覺得要佢自己調節先可以,我講幾多佢都係唔入耳。

其實,佢之前有要求過要學兩日,不過,我真係安排唔到時間,所以.... 都係學住一日先。

3b
$398 + 10%
birthday cake $75 一個(半磅)

3b 寫道:
[quote]
BBChu 寫道:
新幹線

我諗都係喇 ! buffet幾多錢一位 ?[/quote]

h2dog1 寫道:
新幹線, shanshan
尋晚....真係一言難盡

h2dog1
Tell me, tell me, pls.    

h2dog1 寫道:
預祝成功       

h2dog1, Tomkate, & 新幹線
Thank you very much.

BBChu 寫道:
Tomkate & h2dog1
咁妳兩個要加油&俾心機啦!

Yes, I agree with BBChu, 加油&俾心機 ar.  

I am very happy as I've just found out that for this year's Staff Outing, we will be going to "Disneyland".  My girls will love it.  

[quote]
BBChu 寫道:
3b
$398 + 10%

[quote]
我都打左去問 4yr old $180 +10%

醒目開學勳章

lv,

如果教練覺得richite的進度比預計快小小, 咁已經好好喇 ! 你叫大王手鬆d, 唔好度把"尺"度得太緊; 唔好話小朋友進度唔夠快, 就算係大人, 有d 學咗幾年都只是識得撥水咋.

ShanShan
我公司就下年先打算去.  

tomkate & h2dog1
妳地15/10係咪入園玩呀?

醒目開學勳章

BBChu 寫道:
3b
$398 + 10%

嘩, $437.80/1位   加埋入場券$350, 每人要$787.80  (未計酒店, 車費, 食物, 購物等等). 仲帶唔帶工人去好呢 ?

能幹的BBChu,
你除了能幹之外, 絕對是富貴的BBChu.

BBChu 寫道:
tomkate & h2dog1
妳地15/10係咪入園玩呀?

講真架 ? 夠唔夠時間架 ?

3b 寫道:
能幹的BBChu,
你除了能幹之外, 絕對是富貴的BBChu.

3b
It's still not too late to know BBChu 絕對是富貴 + 能幹.  Hee hee.........  

3b
我地成年都吾會食一次buffet, 果餐就當自己食左兩年buffet既quota.   我平日死慳死抵, 餐揾餐食餐餐清嫁!

3b 寫道:
[quote]
BBChu 寫道:
3b
$398 + 10%

嘩, $437.80/1位   加埋入場券$350, 每人要$787.80  (未計酒店, 車費, 食物, 購物等等). 仲帶唔帶工人去好呢 ?

能幹的BBChu,
你除了能幹之外, 絕對是富貴的BBChu. [/quote]  

BBChu 寫道:
新幹線

[quote]
新幹線 寫道:
係law應該係冇乜人食, 不過佢都會住客優先.
BBChu & 3b,
同事囡囡琴日生日, 去左迪士尼酒店慶祝, 原來唔駛係度住都可以book架, 佢琴日好少人咋, 佢囡囡好開心呀!
[/quote]
係law應該係冇乜人食, 不過佢都會住客優先.:wink: 另外唔該晒你既資料.   

BBChu 寫道:
3b
我地成年都吾會食一次buffet, 果餐就當自己食左兩年buffet既quota.   我平日死慳死抵, 餐揾餐食餐餐清嫁!

嘩....嘜你見我要跑山, 咁快閉後門架...

3b,

我會將妳呢番說話同佢講,thanks!  

BBChu,
嘩! 妳真係好富貴呀!      
‹ 上一主題|下一主題