用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 2023 UK 物理治療交流
發新帖回覆
樓主: Bigeye67
go

[英國] 2023 UK 物理治療交流   [複製鏈接]

回覆 sylam28 的帖子

好叻, 可以入到KCL, 那間會吾會好intensive.  約收幾多國際生.我仔2月初interview, 仲未有消息.

回覆樓主:

收到conditional offer,通常幾時交deposit 較好?

Thank you 你哋畀意見.
聽講有啲大學收滿deposit 就冇位,係吾係呢? 先有點緊張.  
暫有四個Conditional  offer
UWE, BRADFORD, HERTFORDSHIRE, HUDDERSFIELD
邊間好啲?

回覆 Bigeye67 的帖子

Thank you,

也恭喜大家有好offer. 羡慕你小朋友可以自己全面考慮選校問題, 叻叻!

同意, location 等綜合因素很重要, 會再做下功課。

作為國際生多數靠公共交通,
placement 遠至2小時車程, 真係吾易. 或期間住Airbnb.

回覆 treelemon 的帖子

第三日有消息, 去年12月in

回覆樓主:

有啲大學預留畀foundation學生, 所以會唔會更加少位,例如Liverpool,Nottingham, Birmingham
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊