用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 美孚地利亞百老匯
樓主: sheep_yin
go

美孚地利亞百老匯   [複製鏈接]

castle100 發表於 23-2-7 07:50
回覆 sheep_yin 的帖子

都係、其實間間都有人話好有人話差、沒有最好、適合才好· ...
因為地利亞普遍外間既人都覺得多南亞/其他國藉人士=差、曳..其實好難抉擇..成績太差..可以有咩選擇

LeeCC 發表於 23-2-7 11:14
其實只係偏見
有時D 家長咁既行為真係教壞細路..

不過可能佢地自覺B1 係高一等咁啦

LeeCC 發表於 23-2-7 11:32
運路行個單,因為真係發生過個間學校的學生追打區內小學生的事件幾次
...
明白..不過其實都係個別學生..

LeeCC 發表於 23-2-7 12:46
我講得唔清楚,令大家誤會,打人個間唔係地利亞的分校
so far..好似地利亞冇D 咩唔好既事..多數都係話南亞學生曳咁囉..不過都係偏見為主

jesswu 發表於 23-2-8 15:24
美孚人多車多。有乜異樣幾分鐘傳遍。地利亞在區內真係唔覺有乜劣評或不愉快事件。
南亞確係比較多,但不代 ...
上年有B3同學仔叩入聖道和基祟 <<真的嗎???

我有交表去迦南但冇得IN..基崇就覺得極大機會入唔到所以冇報..咁我之後可以試試..THANKU

mlau216 發表於 23-2-15 00:06
我個女而家讀緊地利亞小學五年班,我都諗住中學都讀返地利亞(百老匯), 上次去Open Day,有個老師傾開計, ...
想請問一下你小朋友係本地人嗎? 佢而家讀小學同其他國藉同學仔相處OK 嗎? 佢本人讀得開唔開心呢? THANKYOU
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊