用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 跑馬地聖保綠中學vs瑪利曼
樓主: siu-don-edu
go

跑馬地聖保綠中學vs瑪利曼   [複製鏈接]

我覺得ek有啲人,只要有佢出現,已經無得理性討論,一定係自己見過,知道既就係最好,絕對容唔下其他會員既意見、睇法,然後就會罵聲連連,大戰幾百回,完全失去起ek互相討論既意義,其實 ,呢個時候,版主或admin係咪應該要幫手處理下呢呢?

pccw2017    發表於 22-8-5 09:57

B.BB 發表於 22-8-4 16:55

例如講親 IB 都會出現製造罵戰的 EK 老鼠屎,成個 EK 俾佢搞彎 ...
我諗我們講既係唔同類既人,果一粒表達時,都會加一加數據或文件做back up,雖然都係唔識停既人,但我講既,係啲極自以為是既人,話人聽人講,自己都係人講/佢話(想說服人,係咪以用家說服會更好呢,但又唔敢認)跟住就以個人感覺或所謂識人就廢話連篇,潑×咁,一定要黑或白,非要踩到人地學校落地不可嚟枱高自己選擇,咁為咩呢?咁咪更證明自己亂嚟囉!講嚟講去3幅被(會員眼睛是亮白既,所以都冇咩人理佢,但pm就唔知喇,聽佢點既真是好大獲,識少少做代言人)
又有一啲,明明是男仕,但一樣係潑婦咁,零供獻,只望刷存在感,掀起千層浪攞命

最叻帶人遊花園,總之就係人地問題,人地問aa vs bb 因為個人喜好,不分理由答人讀cc都好過bb,如果人地住港島區,叫人揀地區cc成績仲好過bb,即叫人去鄧顯,林護?九唔搭八。自己有興趣既,排除萬難(期待你分享)噢噢噢!

人地講狀元都係靠自己,老實說,邊個會只靠學校,突然又要拉他校落水,××冇出過狀元咁點呀?有好多都出過狀元,咪讚下人叻囉,做人做到咁小家,唔抵得人唔抵到出哂面。

spss mss兩間完全唔同類型的學校,因應小朋友揀就得啦,唔駛一定呢間好,果間差既,好彩唔係spss家長,否則真是令人大跌眼鏡到得真是要認認真真考慮,(係呀,考得入先講啦)ok,收到,好彩冇機會一齊讀,我叫小朋友要再努力啲先 ,thx!

你算把啦,連續出幾個post想搵人鬧交,都冇人想應你,兩間學校既家長都費事出聲,影衰自己學校,我勉為其難應你最後一次

你提出意見時,唔該睇下有心人做既統計先講,唔該你唔好做代言人喇,因為你啲小朋友冇咁叻(你自己講㗎)入到spss or mss,唔需要再做分化同對立面,亦唔需要自以為是以為自己好熟,睇完數據先講,唔好帶人遊花園,帶人入你既局,擾亂人方向,令外人對其他你個人唔鍾意既學校仇視一番

最後,你都算資深會員,應該好多冇方向既會員都曾經pm問你問題,唔該,spss mss加spcs呢三間學校既事都唔關你事,唔好再亂講喇,唔該!
‹ 上一主題|下一主題