用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 giffgaff
樓主: laina412
go

[英國] giffgaff [複製鏈接]

回覆 bb1225 的帖子

data無得carry forward喇。其實如果有credit剩,以我所知係可以無goodybag照用照扣(不過唔抵)。

beastiebistro 發表於 22-1-7 10:46
回覆 bb1225 的帖子

data無得carry forward喇。其實如果有credit剩,以我所知係可以無goodybag照用照扣( ...
明白. 咁即係到期時要再多個平平地既goodybag會抵d, 見網上有GBP6 既Plan. 應該夠阿女用1個月. 唔該晒你.

beastiebistro    發表於 22-1-8 00:53

回覆樓主:

想問下嗰個月唔夠data會唔會有提示?定還是自動扣'My credits'? 如果recurring goodybag停咗my credit又冇錢係咪keep唔到個number?

回覆 luckyangel 的帖子

我冇用recurring goodybag,又冇keep 錢係credit,但係都keep咗個冧巴一年。佢喺差不多11個月時間問我仲要唔要個冧巴,要就入啲錢,我做完又繼續用。

回覆樓主:

係米off 就可以回返英國自開番就可以keep 住號碼?

回覆 Bkkleung 的帖子

應該係喇
‹ 上一主題|下一主題