用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 屯門新一代幼稚園質素好差
go

屯門新一代幼稚園質素好差 [複製鏈接]

話說喺2021年八月的時候我在官網睇到在2021年10月16日有幼稚園開放日,而且係不需登記,於是我預備等我個女去參觀睇下都買睇下讀到讀呢間幼稚園。
到咗參觀當日,我帶咗兩個女去到門口,但係點知佢話一定要之前報咗名先至有入場卷,我係佢表示明明寫住不用登記歡迎參觀,跟住佢話係呀已經改咗,冇報到名會入場券就唔可以入。

於是我打電話去校務處詢問,個職員態度勁差咁講嘩一定要入場券先畀入,我問佢點解當時poster冇寫,話明不想登記,佢話因為疫情關係,所以而家一定要報咗名先畀入,但係全世界都知道我直情係2019年年咪發生,佢2021年8月出一張嘢話不需登記歡迎參觀,跟住佢仲話得啦,我會跟進一下,我同佢講咁你即係敷衍我啫,跟住佢係咁講跟進下囉跟進下囉。
我明顯佢知道我哋唔係佢哋嘅客所以唔so我地。
之前上網睇都聽過多負評話呢間學校老師無愛心,可能因為只顧賺錢。同埋好明顯管理上混亂。終於畀我見識到。
   0    0    0    0

我去完呢間幼稚園開放日都觀感好差。不過想補充既係唔記得係O係邊度睇到佢既開放日係要報名讀N/K 先有,佢張開放日券 係O係你交報名表(仲要只係指定1日半親身去交表) 即場派俾你既。
其實你無去開放日仲好,去左你應該會仲嬲,佢安排勁差,成個體驗除左差 我諗唔到咩形容詞,直情提早走左呀我同小朋友。

我係真實用家,我覺得好好喎,老師有愛心,疫情下都盡做,大同細都跟住讀,無悔。
‹ 上一主題|下一主題